http://prntscr.com/71gbab http://prntscr.com/71gcl9 како да пресметам која им е цена во денари и дали некој ја има ташната да ми кажа како е задоволен и дали е голема ?
@delevingne Цената ја имаш и во К6 и во К7 во каталозите и преубава е, две имав порачано во 6ка, во 7ца си ја порачувам за себе Не е преголема ама не е ни мала, ѕирни ги димензиите да имаш претстава колкава е.
Мислам дека негде ја видов во 7/8 ама дали во некој флаер дали во брошура.. Баш ќе проверам се после дома
Сестра ми специјално ми се јави да ми каже дека на специјалната онлајн продажба го има ТТА тудеј за 200-300 денари, лелеее 5 во една порачка од старт
Според паковањето на сликата 50мл е, пробувам принт скрин да направам сега ама па не ми ги дава дали нешто до сајтот е .. Ај ќе проверам покасно, фала на инфо
Не те разбрав што има врска процентот.. Мислиш ако ги купам за да ми направат поголема сума или? @delevingne Јас за мене би си ги купила затоа што со години го користиме дома парфемот
Не ти се обраќав тебе него на delevinge Инаку, можеш колку сакаш да порачаш, лимитирнаи понуди ти се само демо понудите, се друго ќе стигне во било која бројка се додека го има на залиха или пак не е напоменато во каталогот со известување дека е лимитирана понуда, а такви се поретко има.
Девојки требаше денес да ја платам сметката ама ги заборавив парите, а далеку живеам за да се враќам. Инаку денес ми е последен рок, па се мислам утре да ја платам. Дали ќе ми земат поголема камата или нешто оти доцнам?
Не @eloves не ставаат камата така одма, треба да измине точно една кампања откако не ти е платена фактурата за да почне да ти тече камата
Дали Нето Понудава им е згрешена или мене нешто не ми е јасно? Денес си ја подигнав нарачката од кампања 6 и внатре имаше Нето Понуда за Претставници 6/2015 а веќе 6ката заврши, минатата нарачка добив Нето Понуда 7/2015 односно за сегашнава кампања бр.7 ? Нели треба да биде обратно? И сега по некоја логика треба да нарачувам од Понудата што ја добив минатиот пат 7/2015 а не од 6/2015 што ми стаса денес? Кога сме веќе тука што ќе кажете за осветлувачот за лице и бронзеното руменило од Нето Понудава 07/2015 (Не прашав во другата тема "Авон и нивната козметика" оти не сум прочитала дека се зборува за производите од овој флаер)
Системска грешка беше, па обратно ги пратија, инаку си порачуваш од флаерот К7 нормално, 6ката во ѓубре Ја праќале затоа што во минатите пакети не стигнала кај 90% од претставниците @K.Mari4ka
Здраво женски. Ми порачаа прстен, но големината не одговара и сега како можам да го заменам, да порачам друга големина? Им пишав на меил но не ми враќаат.