@pamelche ti zacleneta si ili preku nekoj drug .. pa kazi i na kordinatorkata ako si zacleneta da ti popolne reklamacija i ke ti go vratamt mislam i nov ona neka ti pisee
И јас се мислам околу ова. Има убави подароци ама решив да се задржам на она што навистина ми треба. И кога ќе погледнеш се ми треба освен машкиот комплет и комплетот за сончање. Се двоумам меѓу комплетот од ласион, крем и третман за усни и парфемот. Но за парфемот незнам колку е траен искрено.
koj bese parfemot lilaviot li pur blanca .. traen e stoi cel den ama nekako mirisot mnogu napadno mi mirsa kako na prasok nekako ili na omeknuvac za alista a kremot za licee od taa kolekcija ne mi se dopaga mnogu brzo se susi
Јас се мислам меѓу колекцијата и парфемот ама по се изгледа парфемот ќе биде. Од колекцијата како кремот што е го имам тој од какао и да се суши, балсамче имам исто и голем ласион. А и комплетот skin so soft не е лош. Само што го имам ласионот и мириса на ракија, немој и овие така.
Aaa epa negoo mozee lilaviot ne mi se dopaga .. kremot kazav go imam za 1 cas nema nitu miris ni se poznava deka si imal krem staveno planet spa ili parfemot
мислам дека ќе го земам avon care комплет а во к8 ќе си порачам тоник за чистење лице нутра ефектс 149 ден и е за мрсна кожа а мене таков ми треба и пената ако мистигне супер,не ми се потребни сега planet spa
Јас го ппрачав комплетот од skin so soft, до сега не имале многу попуст а и комплетот од planet spa го имам и ми се допаѓа јас ви го препорачувам
@CirezD Планет спа сетот, сестра ми Care сетот, иако тој ќе оди на поклон негде Инаку убаво вика eloves, она што највеќе ти треба или што најмалку имаш, искористи си го за 25 денари, што секако знаеш дека и така би го порачала за себе
ако успете да го исполните условот за ниво 2 што би порачале ? можеби сум досадна ама умирам јас од досада
BB кремата и маскарата ја порачав пошто и двете ги користам, за од кај сестра ми ако успее некој од парфемите, ама кој... искрено ниеден од тие не користиме ама или за продавање или за подарок и тоа.