Ne sum utnala mnogu epten malku da hahah ccc epa togas parfemot sexy .. cirez mene kor mi kaza deka za da go uemes 2 nivoo treba vo 7 i 8 da imas nad 3500 taka li e vo dve ili samo vo edna
Во било кои две од трите кампањи, дали 6 и 7 или 7 и 8 ти си бираш, јас во К6 и К7 имам во двете над 3500 и се важат и за прво и за второ ниво зашто се две кампањи над 1500 и истите две се над 3500, го бркам трето ниво, добро е за сеа ама ќе видиме 8ца како ќе пројде
@eloves Пак има проблеми? Слушнав во канцеларија дека се пожалиле од одредени градови само и знам дека работеше информатичарскиот тим на сајтот сега брзо, но штом не чини пак, пријави одма
Ги напишав шифрите, количините и се ама притискам на тоа и несака да се испрати. Незнам во што е проблемот. Каде се пријавува?
@eloves Контакт центарот, но телефонски сигурно не работат сега, http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/contact_us_main.page тука е за се и сешто, имаше и емаил за пријавување и инфо ама никако не можам да го најдам сега као за беља
Девојки да ве прашам од кампања 8 каталогот на 143 страна, пишува летна понуда!сега секој за 109 ден. На кои производи се однесува поточно? Само на производите 14 и 15 или и на 13(чешел за исправување на косата)?