Девојки имам едно прашање околу програмата за претставници. Добиваш производ за 25ден.доколку го исполниш условот а условот е- Во две кампањи од 3 ако имаш 1500ден. ( не збир 1500 туку во едната и другата по 1500) во две од 3 ако имаш 3500( не збир 3500, туку во едната кампања 3500 и во другата 3500)? Јас мислев збир од 3500 во две кампањи, доколку знае некоја би ја замолила да ми објасни!
@CirezD moze li nekoj da mi gi slikne stranite od k 9 strana 10, strana 74, i strana 165 fala odnapred
Исто и јас, истиот затоа што ми го бараше муштерика па директно за продавање, инаку не ни знам како мириса тој парфем. Треба да земам мостра
Преубав е парфемот, јас имав земено мостра одамна и многу ми се допадна и сега кога го земав уште тлку ми се допадна а и многу комплименти добив и уште поубаво е што многу трае, во понеделникот од сабајлето се прснав на раката два пати и вчера сабјле отворив тема за парфемот а се немав прснато и се мириснав на раката и мирисаше уште што мнгу ме почуди. @resenska ако мислиш на тие за испакнување на усните се 139 ден, има понуда три производи за 279 ден и шампните спаѓаат во нив, лабелата не ги видов во к 9
@magic.girl Истиве зборови сум ги слушала и од клиенти. Јас се сеќавам пред гоооодини кога far away беше новитет, го добив на подарок, сериозно траен парфем но мене ми е премногу јак, јас сепак сакам полесни парфеми. Фала ти на инфо, ќе порачам мостра чисто за да знам каков е, за препораки.
Не те разбрав, што нема? Фокус или нешто интересно? Сега со порачката од 7ца, ми стигна фокус за 8ца, па во 8ца ќе има за 9ка итн, а во порачката од 6ка пратија фокус од 7ца
Fokus mene ne mi stigna vo porackata od 6 :ama na sajtot go vidov ednas tamu go ima mene ne mi stigna so noviot little parfem e pocetnata strana ima interesni proizvodi kako nema cel katalog mi e mene interesen hahah