Пудри -169 и 239, коректори -139, сенки-139, кармини-139, камени пудри-239, балсами-159, неам батерија на телефонот да ти сликнам затоа вака цените на се на таа страна
@delevingne Повели, внатре две прегради за пари, измеѓу за железни, од страна за картици, документи и слично.
ниту во оваа кампања нема да ми стигне пената.... ми остана уште к8 и си го порачав комплетот планет спа сакав да ги порачам обетките што се во специјанла интернет понуда и маскара од колор тренд но ги нема на залиха ://
Kako gi nemaa be ejj .. emi parfemot tudej ke go ima li negoo koj prakal poracki neka pise maskarata od kolor trend e 5 - ka
Epa koga gi prakas porackite ne li si videla .. nelii kade sto stiskas za kolku katalozi poracuvas i posle odis ok i nelii izleguva neto ponudata i pak ok i tamu e specijalnata net. rasprodazba ako ne ti e jasno pak ke ti obj ubavo
Има две нет понуди, едната е http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/BSP_onlineOffers.page а другата е онаа која ти се појавува веднаш после демо понудите во чекорите кога испраќаш порачка
Epa taa ti so ja isprati sega cirez ima mnogu skapi proizvodi otkolku rasprodazba .. vo minatite katalozi imase poveke namalenie se zezat so nas :/