Девојки дали може некој што го има каталогот 8,ако не му е тешко да провери дали ја има четката за чистење лице на clearskin и ако ја има колку е.фала мн
Воопшто не ти го препорачувам. На моето толку му се радував едвај чекав да дојде. Два дена по отворање на пакувањето почна гадно да мириса, како на расипана маслинка. Ми остана цело не можем да го поднесам да го ставам на уста. А и устата пука од него. Штом ќе го ставиш ти е супер, за 5 мин се суши и пука. Инаку во 7 и 8 каталог не можев да го најдам.
Мене сеуште ми е збунувачка топ понудава за представници. Порачка од К06 ми е 2300, а КО7 ми е 3500. Дали можам да си порачам нешто од второто ниво? И дали знаете зошто неможам да го порачам сетот за коса шифра 50013, а поединечно производите се достапни?
@redhott Не можеш и од второ, моментално само од прво, а ако во К08 направиш над 3500, тогаш ќе можеш и од второ затоа што второ ниво бара две порачки од минимум 3500 во две од трите кампањи. Што точно ти кажува кога ја пишиваш шифрата 50013? И кажи ми каде е точно тој сет да го ѕирнам
@CirezD Сега пробав пак и сетот е повторно достапен. Попуст се пресметува на естиминираниот износ така? Се извинувам за прашањава, ама мојот координатор ме зачлени и воопшто не ме упати како одат работите во авон, ниту пак ме упатува за нови понуди за представници...
Cirez ke ti objasni ubavo milaa , taa e nasata svetlina ovdee hh ni pomaga za se bukvalno objasnuva se ubavo od detal do detal Inaku @redhott Kaj Go ima toj set ako sakas objasni
@Winter Lady @redhott Секогаш може да се јавиш во Авон и да си го кажеш своето мислење за координаторката, јас сум координатор на 40 луѓе, а покрај тоа тука и било каде некој што не е мој претставник гледам да помогнам, ама секој со својот ум Инаку да, попуст сметаш на вкупната сума, но доколку имаш 10 производи од каталогот и 1 од нето/демо понуда тогаш попустот го рачунаш само на сумата од тие 10 производи, без другиот. Исто ако имаш ташни, накит односно некозметични производ, исто без нив го сметаш групниот попуст, затоа што тие секогаш добиваат 15% без разлика на вкупната сума.
вака, претставник сум на авон и имам едно прашање во врска со овие комплетите во трите нивоа по 25 денари што се. значи, во К06 направиви нарачка од 2500 денари што значи дека го исполнувам условот за нарачка на еден производ од 25 ден, во ниво 2 К07 направиви нарачка од 3800 денари, што ззначи дека го исполувам условот за нарачка на еден производ од ниво 2 за 25 денари. во условите на програмата пишува дека производите од ниво 1 и ниво 2 може да се порачаат во К07 со исполнување н а условите, така и направиви од ниво 1 и од ниво 2 внесов шифра. но мис тигнаа само производите од ниво 1 з 25 дењна, парфемот што го нарачав од ниво 2 не ми стигна. во што е проблемот? ако има некој упатен координатор нека ми каже каде да се јавам и да прашам. фала p.s во фактурата не го пишува никаде, ни дека го нема на залиха, а во порачката го има како код СЕТ
Девојки немам 18 години и сум зачленета преку мајка ми и секогаш со нејзината лична карта ќе ги земев порачките. Додуша не ми ја ни бараа личната карта само ќе го напишев бројот, ќе се потпишев и ми ги даваа ама денес таа жената ми кажа дека несмеела да ги даде дека требало полномоштво. И ми покажа еден лист и дека треба мајка ми да се потпише дека се согласува јас да ги земам порачките. Ама незнам сега каде треба да се обратам? А немав време да ја прашам жената брзав, може да ми објасни некој.
@eloves Кај тој што ти е координатор, треба да ти даде лист за полномошно, или на меил нека ти прати, испринтај пополни и тоа е тоа
Прво ниво бара 1500 денари во две кампањи, значи 6 и 7 ти имаш над 1500 и ти стигнал од прво ниво. Второ ниво бара 3500 денари во две од три кампањи а ти имаш над 3500 само во К7 направено, за да го земеш производот од второ ниво треба и во К08 да имаш над 3500 зашто инаку остануваш само на една кампања со над 3500, затоа не ти го ни пратиле, не ти е исполнет условот