@magic.girl Супер Мх мх Лукс пудрата на намалување, а парфемите имаат стандардни цени така? Дека со попусти ќе идат сите премиум нели?
Јас најпрво да ви се извинам што толку касно ви праќам одговори, периодов многу сум зафатена и многу ми е криво што не можам на време да ви одговорам а многу сакам, затоа прашувајте ме за се што и да ве интересира @CirezD еден дел од парфемите се 699 ден другите се по 799 ден, премиум парфемите се по редовна цена освен Luck женските кој се 950 ден premiere luxe за него 850 ТТа машките се 850 ден. на премиум парфемите има попусти ако порачаш 2 или 3 парфеми добиваш 30% попуст ак порачаш 4 или повече доиваш 40% попуст. @delevingne моливчињата се по 149 ден, а има понуда одбери кои било два производи од стр.106 до 109 за 799 ден и очилата се во таа понуда
@CirezD изгледа јас сум се збунила со попстиве попустите од 30% и 40% важат за кампања 9 а цените не сум ги погрешила
@magic.girl Да да, јас за К9 те прашував, го имам каталогот, но не и фокусот, сега ќе ми стигне, па затоа прашав Фала ти
Сакам да прашам дали е во ред да направам страна на фб и да ги продавам производите што ми се на залиха, нормално по пониска цена. Да не случајно не смееме тоа да го правиме ние претставниците. Имам слушнато дека во Орифлејм некои координаторки или тие што имаат повисока функција, не му дозволувале така да постапат.
@GirlLove Од главното претставништво на Авон забрането е јавно изнесување на набавни цени. Е сега такви профили има куп, шансите да те фатат и не се многу големи, но пред 3 месеца санкционираа координаторка и претставничка поради ваква ситуација. И јас имам фб посебен за Авон, но ако имам мои производи на залиха ги ставам во сетови па ги продавам, или за купено тоа и тоа, производ гратис ама никако не пишувам цена на производ набавна или под каталошката моментално, тоа е она што го забрануваат.
Се извинувам на офтопик, ама сепак повеќе логика ми имаше тука него во другата тема Ако некој е заинтересиран за сетов, контактирајте ме, на залиха го имам, па затоа го продавам, 1000 денари цел комплет. (Luxe Premiere Blush + skin so soft cream body milk + lip gloss+ makeup bag)