Нарачав прстен од Авон со големина 8 и ми стаса со големина поголема од 10 Не ми е јасно, значи не е истата големина како што има во каталогот да си измериш туку е поголема. Пративме и рекламација и не го прифатија прстенот односно не го намалија износот на фактура. Дали знае некој што можам да направам понатаму, криво ми е го платив а неможам да го носам значи катастрофа!
Ист случај со мене. Само јас порачав папучи златни 40-41. Јас 41 носам страв ми беше да не ми се мали. Кога стигнаа лопати, како 42-43 големина. Ги продадов на колешка ама морав поефтино да и ги дадам скапо и беше 1500 ден. Сега сум во загуба со папучиве ама барем нема да ми стојат така.
Девојки за големина на производите, барајте си од координаторите да ви дозволат да ги видите истите производи во нивните канцеларии (најмалку во една ги има изложено). Е сега ги нема сите броеви ама одредени може да се погодат, тие таму не се за продажба, само за изложување. За прстените, секоја координаторка треба да/ има калапи со 6,8,10 пластични величини, побарајте и за да пробате да бидете сигурни. Ако се водите според круговите во каталогот гледајте прстенот со кој мерите да влегува во линијата, да не се поклопува со истата.
Како би можела да станам координатор? Кои се условите? Колку минимално луѓе треба да имам во мрежата за да почнам?
пред малку пуштив порачка 3521 ден ..но на залиха ги нема еден лак и едно моливче ќе ми се достават во следните порачки и ако пуштам порачка над 1500 ден во оваа кампања дали ќе можам да го земам рендето ?
@eloves тое е пилинг за тело од јагода @delevingne можеш да го земеш ти се рачуна во бруто продажбата @buba4e89 Ако мислиш на силиконските капки тие се 289
@magic.girl moze li da mi slikas od k10 strana 6-7, II-II-II-I 132, i gi imas li 11,12 katalog fala odnapred
@buba4e89 го нема тоа во к11 а сите други ги има @resenska каталогот 12 ќе стигне со правењето на порачка во к10
go ima li nekoja od vas katalog 11/2015 od avon aj ako ima nekoja neka mi pise nemozam da cekam do 06 jul dojde mi treba itno ve molam i ako moze da mi gi slikne i prati vo inboks sprejovite za telo od naturals, balzamite i samponite za kosa od naturals, fala odnapred