ако зборуваш за лого производите се порачуваат секоја кампања и имаат нето цена. може да ги порача секој претставник
за овие принтскриновите прашувам од лого се така? имам лого за К10 мислам дека е на насловна има 2 машки парфеми така?
имам една тетка шо не сака веќе да соработува со авон знае ли некој дали може да се одчлени оти ја незнам?
Ќе си ги плати последните порачки и веќе нема да испраќа нови. Толку. Мислам дека ништо друго не треба затоа што другарка ми работеше, неднаш престана да праќа и толку.
крајниот рок за плаќање ми до утре,а банките не работат денес а ни утре ако ја платам во понеделник ќе ми наплатат затоа што сум платила 2 дена подоцна од рокот ?
Дали може да поврзам производи што се со порачување на кој било производ со други што исто се со порачување на кој било производ од брошурата..? Поточно прашувам за од К11 имам повеќе нарачки од геловите за туширање што се на последната страна и спрејчињата за тело по 69ден. што се на 10,11 страна, дали може да е поврзе спрејот со гелот или не, дека и двата се со порачување на друг....
@Kaley Кои спрејчиња се 69 ден ? јас не сум видела и не сум го разгледала убаво каталогот на која страна се
Не, секој таков условен производ мора да оди во пар со било кој друг неусловен, така што ако имаш 6 условени со било кој производ, треба да имаш уште 6 други неусловени производи, инаку ќе ти се фактурираат по редовна цена.
@Kaley во каталози како што е 11, мислам таму каде што повеќето производи се ефтини а притоа со услов им напоменувам на клиентите и барам ако сакаат да порачат, да си го исполнат условот. Во минатиот каталог, пред овој или пред минатиот да не грешам сега имав едвај 2 прозиводи со услов, а повеќе од 20 без во такви случаи не правам проблем и дозволувам некому да порача само еден производ со улов. Ама се зависи од каталогот.
Два парфеми + две креми + НЕСЕСЕР! Сите заедно за 310 денари, само за НОВИ претставници, заинтересираните пишете ни порака. Ве очекуваме! Понудата трае до 27ми Јули.