Барам девојчиња од Кочани, Виница или Штип за работа како асистентки со следниве особини : комуникативни, доверливи лица со ведар дух со работно време од 8 до 10 часа неделно. За повеќе информации пишете ми во лична порака.
Девојки да ве прашам нешто. Почнав да собирам порачки за каталог 11 и имам повеќе над 1500 ама нешто не ми е јасно. Сакам да ги порачам парфемот и несесерот за 25 денари ама незнам дали сега со порачките во каталог 11 треба или во каталчог 12. Зошто доле во условите пишува дека треба во каталог 11, а горе пишува новата стилска лого колекција за претставници ќе биде достапна од К12, или тоа е нешто друго? Ќе ми објасни некој?
http://prntscr.com/7ygut5 не можам да ја дочекам оваа лого чанта,за екскурзија е супер не е многу спортска а ни елегантна
Девојки гледам дека сте упатени, спрејчињава само од канцеларииве ли можат да се најдат или да ги чекам во каталог. @Winter Lady ја позајмив сликата од тебе, се надевам не е проблем.
Сеκаκо деκа не е пρоблем таман ρабота , не сум го ρазгледала сегашниов κаталог ама би тρебало да ги има .. од Стρумица бешее нелии можеш аκо се имаш со неκоја κоρдинатоρκа да ја пρашаш аκо ги има во κанцелаρијата на Авон , а можее и да си поρачеш. и да ти κажам мн. се тρајни
Да знам дека се убави , затоа и сакам да земам. Не се споредуваат со овошните кои мене ми мирисат на алкохол и воопшто не се тајни. Инаку да, од Струмица сум, ама не знам ниту еден координатор, можеби треба да проверам во нивната канцеларија. Во минатиот и тековниот ги нема.
Па и овошните се добри секој со различен вкус нелии , па ако не познаваш кординаторка сигурно имаш некоја блиска претставничка другарка братучедка роднина комшика .. или во фризерските салони и козметичките поголемиот дел се зачленети па побарај од кај некоја. Можее и во некоја продавница. Во следниот можее ке ги има , без гајле.
ovie sprejovi gi ima topansko vo market price sekoj e za 170 den. jas koristam ovoj celebre preubav e i traen kje vi najdam broj od zenata pa kje vi pisam poz
https://www.facebook.com/pages/AVON-Lady/638551969504014?fref=ts Во прилог Ви ја доставувам мојата веб страница на фб, на која ги објавувам сите online брошури, нови информации за производите, како и новитети од кампањата.
Девојки нешто друго да ве прашам. Во новиот каталог спрејчињата се по 69 ама со услов, порачување на било кој производ. Дали може со две порачани пример пилинзи од 136/137 за 229 денари да сврзам и две спрејчиња по 69 да ги земам или неможе така? Бидејќи производите на 136/137 се без услов ама помадичката е гратис па тоа ме буни. Ај некој за сигурно да ми одговори? Благодарам однапред.