Така се погодило сите да сме тука хх епа зш,се сетив дека ти треба инаку интересни работи има сега во тековниот ама не правам веќе порачки треба да барам некој . http://forum.femina.mk/threads/Што-последно-си-купивте.132/page-739#post-2485906 И тука го има несесерот баш ке пракав линк ама ете сликнале , како ти се допаѓа парфемот @Kaley ?
@Winter Lady за парфрмчето незнам мене да ти кажам не ми се свиѓа многу многу, а пак на мајка ми и е убаво, секој со свој вкус. Многу ми има јак мирис на зелен лимон ко ќе го ставиш после некое време се губи мирисот и е подобро но сепак мене не ми е убавтака да ќе и го дадам на мајка ми или за продажба или за поклон ќе го чувам
За што станува збор поточно ? Ништо не ми е јасно. Ако збориш за оваа СМС: Doznaj gi site vazni informacii po SMS-5 kampanji za 45den; Registriraj se SEGA-PRVITE 1000 dobivaat 1 Pretplata BESPLATNO-vnesi sifra 81018 vo tvojata poracka.
Ама баш ништо е ми е јасно. Што е тоа 5 кампањи за 45 денари и каква е таа бесплатна претплата ? Ама баш ништо не ми јасно за што станува збор. Ај некој што по упатен нека ни објасни.
Не е задолжително, кој сака е. Инаку се работи за персонализирана услуга која за првите 1000 претставници е бесплатна, за следните ќе се наплаќа 3 денари неделно. Сите ама баш сите информации како потсетувања, новости, мотивациони програми, потврда на плаќање, топ клуб на претставници, статус на порачките, потсетник за плаќање на фактура, најдобрите понуди, избришана порачка, сопрена порачка... ќе стигаат по смс. Јас си ја уклучив иако мене многу ми се допаѓа затоа што многу ќе ја олесни работата на координаторите и менаџерите. Ние ги вршевме сите овие известувања за нашите претставници, а сега ќе си оди електронски се. А посебно за неодговорните координатори кои ги интересира само пари а не и работа, претставниците ќе им бидат информирани, а не оставени да се снаоѓаат сами. Плус, Авон во цела централна европа функционира веќе така, до сега уште ние и Албанија мислам немавме ваква опција.
^ Најверојатно, немам таква информација, само толку знам. Ѕирни во информациите на сајтот после логирањето, отвори го пдф документот за мојсмс