^ Не може никој да ти каже зашто никој не знае, тоа се одлуки кои се прават за цела централна европа каде спаѓаме ние, кога повлекуваат производ повлекуваат сегде, кога има новитет, го има сегде. Не е одлуката на авон македонија. Мотивациската со ташната ќе биде од К14 натака.
^Не знам, од К14 натака и мислам дека ќе биде второ или трето ниво не директно како парфемите за 25 денари што се, ама немам толку сигурно инфо.
Девојки, ви ги купуваат ли фарбите за коса? Сакам да си земам, ама мене обично ретко ми порачуваат фарби и немам фид бек какви се.
@Eli23 Да, кај мене нагло станаа популарни 7-8 клиентки веќе ми се редовни и сите се со истиот коментар "Ни капка од фарбата при бришење не останува на пешкирот, цела се задржува на коса"
Имаш инфо конкретно плавиве фарби како фаќаат, дали ја горат косата, дали пигментираат жолто? Јас сум смеѓа, секогаш шатирана и сакам да си ја пробам третата нијанса, а да добијам природен изглед. Знам многу барам
@resenska Втор пат ме прашуваш колку пари се овие работи и покрај тоа што ти имам одговорено. Како и да еве сега и слики, да не е дека несакам да ти ги сликам, но стварно не ја сваќам ни јас поентата да видиш на слика се, штом ги гледаш на странски, сликата е иста, цената може да е пишиме, не е проблем. Ти одговорив овде, затоа што сметам дека оваа тема е посоодветна.
@Eli23 Повеќето клиентки ми се кафени, само една плава имам Она нема жолти нијанси, се фарба со пепелавата, сега во следнава порачка ќе имам и од платинестата руса па ќе кажат и таа каква е
Девојки дали може да ми кажете цена на моливчињата за усни во к12 на страна 9 и на балзамите за усни на страна 73?
Девојки во последните 2 порачки во фактурата ми имаат наплатено по 30ден за екстра опус, порачките ми беа испратени во рок, дали ви се случило вакво нешто?
мене еднаш за испорака ми зема 80 ден. 50+30 се јавив во авон и ми рекоа дека тоа било бидејки сум нарачала во четврток, само во понеделник ми било по 50 ден. испорака, и тоа зависело во која зона спаѓаш
Испораката секогаш е 50 денари, без разлика кога порачуваш. Тие 30 денари се ради четвртокот, не е тоа редовен опус за порачка затоа. Порано се порачуваше само понеделник. Кога го воведоа и четвртокот како ден за порачка почнаа да ги наплаќаат и овие 30 ден.
Душо, моливчињата се на крај дури, 119 денари, а ако мислиш за нијансиран балзам за усни, во бело паковањњ, 219 денари се. Ама нешто со страниве имаш утка, во каталог 12 се на сосема различни страни.