Мојата координатка сама се понуди да ми даде доколку во следната кампања не соберам 2500, само за да можам да си земам колекцијата Лукс. Инаку добра ми е сега за сега, ми се јавува обавезно кога пуштам порачки, ми објасни многу добро како што ќе ми треба, многу сум задоволна од неа. Прашај го координатот, доколку не ти даде нема врска, не се изненадувај.
Девојки, ве молам некоја од зачленетите што го има каталог 14 да провери колку пари е ова и да ми пише. Благодарам однапред.
Од алое вера го земи или другото од ментол ли незнам што беше , посвежо мирисаат.Ова малку потежок мирис има.
Убавице,го имам од алое вера и тоа го користам ама ова ми беше за порачка за овој каталог да го испратам ама го заборавив затоа прашувам колку пари е таму ако не ти е проблем да ми кажеш.
@CirezD кога ќе ви е таа конференција за информации од к14 до к17 ..поклони и се ново што не очекува?
Помина викендов, мотивациските за претставници се тековнава до К15 со паричникот и чантата, во К14 за продадени 8 attraction има подарок саат по избор од неколку понудени, и К16 и К17 за продадени по 6 од одредените ќе ја даваат плик ташната signature за 59 денари. А новитети производи ќе има од се по нешто као anew, нови christian lacroix парфеми, нов парфем на Fergie..
neznam kaj mene go otvara odma probaj vaka klinki na likot pa pocekaj malku ako ne go otvori na link adresata klikni i pritisni enter i pocekaj
Девојки, дали има некоја од вас што пратила порачка во четвртокот и сеуште не и е доставен пакетот? Требаше да ми биде доставен вчера но еве сеуште ги нема од Глс да го донесат. Каде би можела да се обратам?
Не ми се верува еве го 16 часот веќе. Обично кога нема да го донесат денот кога треба , наредниот ден уште во 9 часот сабајле ми го донасаат.
Некоја да не го има турбанот од мини каталогот на залиха? Очајно ми треба, пуштив и тема или како и да се вика од кај колешка на она моја гардероба ама никој го нема, а не е веќе на залиха за порачка. Ако некоја го има, секако нов и неупотребен, контактирајте ме, ве молам. Фала
Ќе ги добијам подароците во четврток, парфемот, колекцијата и новчаникот а многу ми е жал за ташната што не соберав. Ама добро е и ова, задоволна сум. Ете за тоа се работи.