Ај некој нека ми објасни за работата како менаџер и слично, кај треба да се пријавиш кои критериуми се потребни итн...
@Freja.Stella Мислев ако си да се обратиш кај координаторот пошто самите информации бараат средба, обилни се и на куп Еве на кратко, нема критериуми, очекуваат да сакаш да работиш и да знаеш обични вештини како комуникација, исто, и да не ги знаеш пак не е проблем зошто сите лидери и менаџери добиваат бесплатни обуки во Авон дирекција како и во нашите канцеларии. Се што треба да работиш ќе те научи твојот лидер, тој е должен да те порасне и развие како мајка дете. За твојата работа, примаш провизија, фастер бонуси и нето бонуси, како и тоа за тебе ќе важат и посебни мотивациски програми со подароци кои се само за лидери. Влегуваш во топ клуб на лидери, имаш поголем попуст и лимит, конференции, патувања и слични привилегии. Ако си заинтересирана, одма би те споила со една од моите лидерки, па договорете си се за кафе средба и ќе ти објасни од детал до детал се што те интересира Пиши ми порака.
@CirezD Те молам доколку можеш да ми објасниш како да ја сменам адресата на испорака, односно сакам пакетчето да си го земам дирекно од пункт. Дали на тој начин нема да ги плаќам оние 50 ден за испорака? Фала ти
@redhott Ако рачно при правењето на порачката ја смениш (а тоа е кај Привремена адреса, веднаш под секторот со семафорите каде ти покажува што е достапно, што не, таму можеш да преусмериш пакет) пак ти се наплаќаат тие 50 денари, а ако со твојот координатор пратите нова регистерска карта за тебе на која означено ќе бидено достава на пункт не до дома, бесплатно ќе ти биде после секое носење до пункт И секоја порачка автоматски ќе си оди на пунктот кој ќе го одбереш
Со рангирање, ако си претставник повеќе од 17 кампањи, ако не си, кога ќе помине тоа време, по основ: -продажба -редовен плаќач Се рангираш во топ клубот за привилегии. Ако си над 17К, консултирај се со координаторот за подетално.
А мене ме интересираше за понудата на последната страна од 17ката, оние производите што се намалени доколку имаш порачки во вредност од 950ден. Е сега дали во 1 кампања ќе може да избереме само еден производ од тие или ќе може неограничено да се порачува? Некако ептен збунувачки ми е тоа.
На секоја сума од 950 денари по еден производ од тие таму, има во К1 мислам дека некое инфо плус? Не сум го разгледала воопшто тој каталог, како и да е, по еден, секој јануари е така со иста програма Ќе има плус информации сигурно во кампањата.
Ако си имала 950 можеш само еден од тие да порачаш. Пример со порачки од 1900 можеш 2 да земеш. Ако си имала 2850 можеш три да земеш и така. Пишува убаво во каталогот.
Да прашам уште еднаш бидејќи не сум сигурна дали ве разбирам- за сума од 950 денари можеш да земеш само еден од 6те производи? Јас мислев ако си порачал работи во К17 за 950 денари, за таа сума во К01 можеш да ги земеш сите 6 производи, меѓутоа само по еден примерок од секој. Како е сега? Еден производ само, или сите 6, ама по еден примерок од секој?
Со другарка ми заедно направивме порачка околу 4000, па можевме да порачаме 4 производи, што значи за сума од 950, може да се порача само 1 производ.