Требало да ги оставиш без разлика што се на црвено, секако ќе ти ги доставеле по таа цена. За 30% мораш кај координаторот да се обратиш да види дали на квартално ниво си ја исполнила сумата која ја бараат за 30% попуст
Баш таа што ми треба ја нема хахаха Ништо, тоа е, ќе продолжам до сега како што си порачував. Фала ти сепак што одвои време да ми одговориш.
Едно прашање Оваа на сликава што е .. Важи на кои било производи за 950 па во к1 да можам да ги нарачам по намалена цена ..и дали количината е ограничена
Ако во к17 си имала порачка од 950 или повеќе можеш да ги порачаш сите овие , по едно, по намалена цена.
Уште нешто сега ми го пратиа претсавничкиот број и лозинката.. Влегов на страната од авон ама не гледам кај да ги внесам
Женски да ве прашам. Од поодамна го имам мирисот Eternal magic enchanted. Пред некое време ги гледав каталозите ама го немаше тоj. Сега во скоро не сум налетала на каталог, па да прашам да не го има случаjно? Еве за коj мирис се работи
@CrazyOne го среќавав едно време во нето понудата ама повеќе го има, исто како и многу други парфеми од авон.
Знам и jaс исто го гледав едно време, ама имав уште од ова и оставив за понатака. Е сега ми е при краj и го чувам. а искрено не сум ги разгледала каталозите дали го има пак.
Таа е само за нас преставниците, ти ако ја даваш нето понудата ем нема да имаш заработка ем не ти се рачуна о формирането на попустот
Абе женски. Веќе 1 час се нервирам. Комплетиве на стр 66-67 и стр165 влегуваат во тој попуст од 45% ? Пошо во кат гледам на овие стр. пишува препорачано од дедо мраз. Секако ако имаш 6 комплети ќе имаш 45%. Ама баш за овие стр.ме интересира.
мене денес координаторот ми рече имало нова понуда ако порачаш минимум два комплети или два парфеми од страна 74 до стр 79 добиваш 35% .
Па и јас така си реков ама во фокусот најдолу како страни ги нема за попуст. Кога се логирав проверив на фактура преѓеска. И само со редовен попуст од 25% ми беа израчунати.
хммм стварно ,,, мислам дека најдбро е да се консултираш со координаторот, сигурно има некоја грешка, или по грешка ставиле знакче препорачано од дедо мраз или пак ги заборавиле овие страни да ги напишат