Веќе им пишав. И јас истото го мислам,ма да ако по грешка го ставиле знакчето во кат. ќе кажеа кога почна кат одма ќе наведеа грешка дека има. Сепак фала на мислење. Пишав тука за побрзо да дознаам пошо се пренервирав.
Ми вратија одговор во пон ќе се јавеле Ск за да прашале, имало многу вака како мене што се побуниле. Иначе ако некоја од вас пуштила комплети 6 нека провери кај неа на фактура. Баш ме интересира дали секаде имаат грешка. И во к 16 исто вака имаше нели попуст па тие што пуштија комплети нека пишуваат дали имале проблем ваков?
Дали сум единствена шо неможе да ги прати порачките? Таман ќе напишам 3-4 шифри, одам понатаму и ми се бришат и тие 3-4. Што е проблемот?
Прва си што пријавуваш, кај мене во група гледам претставници пуштиле и пуштаат моментално, можеби има некоја системска грешка или проблем, почекај малку па пробај пак, внимавај да не дуплираш само некој производ, ако треба нешто ѕвони кај Ивана одма слободно
@CirezD сега пак пробав несака. Пример ќе напишам на 4-5 производи шифрите, и количините пример 1 и ми ги снемува наеднаш тие полиња стануаат празни. Незнам во што е проблемот?!?! Сега уште малку ќе пробам од кај другарка ми, од нејзин компјутер оти не ја исклучувам можноста да е до интернетот, ептен ми кочи у последно време. Ако несака и така ќе ја барам Ивана.
@eloves Најверојатно затоа што до сега си единствена што пријавува проблем, а гледам луѓе пуштаат порачки, пробај со нетот па ако не бива јави и се на ивана ќе ти помогне
Кај мене не сакаат да се пуштат, одам на види вкупно и не функционира ништо, блокирано е. Дадов прет. бројче на координаторката, таа ќе проба да ги пуште од кај неа, ако не успее јбг. Се изнервирав ептен, 5 пати ги пишам-бришам.
Девојки машкиот парфем atraction влегува со попуст од 45%? Бидејки има на страната препорачано од дедо мраз но нз дали важи за цел сет,за парфемот или за двете.
Ми стигна порака дека уште ќе доцнат порачките. Знае некој кога точно ќе стигнат? Требаше денес, ми стигна порака за утре, сега пак имале некој проблем.
@CirezD утре сигурно ќе стигнат? А ако не ги донесат утре, има некакви шанси за во сабота? Не за друго дека им имам ветено на луѓето кога ќе им ги однесам и си планираат за пари, вака испаѓа ко да ги лажам.
@eloves Има и во сабота носеле кога мораат, ама за да си знаеш за сигурно сабајле јави се на 02 278 0243 и ќе ти кажат и кај е пакетот и кога ќе ти го донесат пошто имаат увид во тоа од ГЛС дистрибуција
Јас како што разбрав во пораката пишува дека и за утре не е сигурно, пошто сабајле ми стигна порака дека денеска нема да стигнат и полсе уште една за утре. Утре ќе стигнат сигурно? Бидејќи не ми се направени на домашна адреса, џабе да не одам до пуктот.