Координаторот е должен да го прими тој производ и со формулар да го достави во канцеларија (зависно каде живее односно каде работат неговите менаџери)
@CirezD А, како би го вратила кога го нема во фактурата? Како ќе докажам дека ми го пратиле по грешка?
Има систем за проверка, ќе проверат и ќе најдат. Е сеа има лидери одговорни и достојни за титулата и има лидери што ќе ти каже дека ќе среди, а ќе си го лапне производот пошто ќе се обогати за не знам колку денари
Оваа е ниво 2, а ниво 1 ? Ако не му е тешко некој нека го постира.Ова важи само за оние кои се нови 2 месец ќе пуштат порачка, или ? Е сега јас ке имам во овој каталог над 6000 порачка, и го каталог 1 ќе направам неколку.Мислам дека ќе важи за мене да го земам парфемот + комплет накитот.Ако има уште нешто некој некој каже. @GirlLove Па ако ти го немаат наплатено, задржи си го, првпат слушам за такво нешто.Арно ти кажа Цирез, кординаторката ќе си го зема за неа.
^ Outspoken Party by Fergie е нивото 1 за новите претставници во правата кампања, сетот Anew е за втората кампања
moze nekoj detalno da ja opise kvartalna,kamp 01 i 02 sto ima,sto dobivaat novite prestavnici i kamp 03 i 04
^ Од 9 до 21 часот е испораката. Освен ако немаш определено термин при правење на порачката кога да ти пристигне
еее колку се изнервирав денес требаше да ми стигне нарачката не ми ја донесоа ,, утре че виделе незнам ни зашто не ја донесоа значи толку неодговорни ,,, нели тие што нарачале ги чекаат прозиводите испаѓа како да ги лажам ...
GLS се крајно неодговорна фирма, а за ваквите случаи да се јавуваш во Авон и да поднесуваш приговор за Глобко зошто поради нив, ние менаџерите се расправаме со луѓе, а ако поднесеш приговор после Авон "потегнува" конци кон нив за посериозна работа
Денед ги барав ми викаат немаме пратка на такво име..абе викам како немате .. На крај испадна ја загинале тек сега ми ја донесоа ..
Класика од gls, тешки ликови се, алал нека им е, чест на предобрите дистрибутери ама малку се @ANGIE1
правам нарачка авон и има неколку прозводи со црвено светло,дали е можно да ми стигнат некогаш? а тие со сиво значи дека ги нема веќе во продажба?
@bella24 Тие со црвено може и да ти стигнат може и не. Зависи. Почесто стигнуваат. А тие со сиво светло не, значи дека ги нема повеќе на залиха..
Ете заради тоа ја не ги пратив.А ја имав зачувано порачката а не ја пратив.Имав инкандесенс, фар авеј, разни парфеми порачано.Тоа што го имаше достапно го порчав.Не ги порачувај, не верувам да ти стигнат.
^ Да, од 28ми почнува прва порачка од К01. ^Не може да ви стигат или да не ви стигнат. Црвен семафор означува немање на производот моментално но ако ја оставите порачката така да оди, ќе ви бидат наплатени по таа цена и истиот ќе ви биде доставен во следен пакет (најдоцна до 3 кампањи, потоа може да се откаже). Кој не сака да чека од клиентите, прашајте си и избришете го скроз од порачката. Во к17, проджабата на авон надминува страшни милиони денари и може да се случи производот да ви е на црвено но веднаш на следниот чекор пред види вкупно, ќе ви даде известување ЗА ОВОЈ ПРОИЗВОД НЕМА ЗАМЕНА и автоматски ќе ви биде избришан, така да уште тогаш знаете дека нема да стигне.
За овој понеделник сега шо иде?? Мислам дека не. Овој каталог почнува на 29, а тоа е вторник. Кога и да ги пуштиш мислам дека ќе ти се фактурираат во четврток а тоа е на 31. Е сега оти е нова година незнам што и како ќе биде, дали ќе може и тогаш?? @CirezD јави се? Инаку јас планирам да ги пуштам ан 4 јануари, следниот понедленик па би требало да ми стасаат на 7 во четврток, е сега знам тука некаде на тие дати е Божиќ незнам кога точно така да сигурно пак ќе ми доцнат и ќе ги добијам петок/сабота.
Ќе бев среќна ако барем еднаш пакетот ми стигнеше тој ден кога треба. Вчера требаше да стигне, а еве денес уште го нема! Значи крајно неодговорни и непрофесионални овие од Глс!!!! Едит: Само што се пожалив, пристигнаа.