Катастрофа се ГЛС. Тоа сите сме го искусиле. Јавувајте им се секој пат кога нема да ви стигнат порачките на денот кога треба. Мене еднаш што ми направија, добро што се јавив кај нив во спротивно порачката никогаш немаше да ја имам. Го чекав пакетот 2 дена, го нема никако. И се јавив во ГЛС, и ме убедуваа прво дека ми пристигнал, па се карав со нив дека не ми доставиле ништо. И на крај да испадне дека ме заборавиле на список за достава да ме стават. А пакетот пристигнат си стоел во магацин со денови. Ццц.. Плус последниве порачки што ми ги носат, не ми бараат лична карта! Дали и на вас ви прават вака? Како смеат така? Тоа им е дел од обврската! Од каде знаат дека јас сум таа таа што треба да ми достават? .. Нека ја сменат фирмава значи, стварно е неодговорна и многу се жалат од неа.
@Beauchamp се согласувам со тебе, најнеодговорна фирма. Моите порачки стигнуваат на адреса кај баба ми, оти таму се водиме и никому не бараат лична карта, тие повеќе луѓе се во тој двор дека лепенки има до нивната куќа и кому стигнат на тој ги дадат порачките. Незнам каде можам да се пожалам за ова??? Може некогаш да се случи да ми ги изгубат и после кој ќе биде одговорен незнам.
@eloves Исконтактирај ги прво Авон, кординаторот твој, или контакт центарот. Они прво би те советувале како да направиш. А мислам дека, најпаметно би ти било да ставиш опција да ти стигнува порачката во најблискиот пункт. Се размислувам и јас за таа опција, претпоставувам е посигурно.. што знам Да каже некој дали е посигурно порачката да е во пункт или до дома , или нема врска тоа ?
Така и ми стигнуваа ама работата е во тоа што во пункот порано ги дава порачките и на мене и на било кој само со лична карта на тој што е зачленет, ама сега мора да се појави лично тој на чиво име се порачките. А порачките ми стигнаат на име на татко ми. Пункотот е преместен сега и е многу подалеку, еден саат одење е плус обврски несакам никому да ставам. На домашна адреса ми е подобро си одам си ги земам ама многу неодговорна фирма се, ете незнам.
Мене никогаш не ми каснеле порачки, освен последниот пат кога каснеа дури 3 дена. Требаше да стигнат во четврток, пристигнаа во сабота.
Имам едно прашање ,, Овој месец мие е втора кампања , во првата требаше да имам 2500 за outspoken и 3000 за уште еден за 59 денари тие ги зедов , е сега за вторава кампања видов дека треба во овој каталог да направам 2500 и да земем комплет лух за 250 денари ,, дали добро разбрав ?
Да ама Anew комплет ти следува, Luxe е за следните нови од К01 до К03 И мора да имаш 5 брошури порачано од следната кампања за сетот да ти стигне
@lovemme акод енес си ги пуштила мислам дека ќе ти стигнат дури следниот четврток. Така прочитав во групата кај мојата координаторка.
Девојки, ако некоја СЕРИОЗНО е заинтересирана за координаторкса/менаџерска позиција нека ја пополни апликацијава. Акцентот го ставам на СЕРИОЗНО за да не си губам време сo некој што само сака да си игра, мене ми се потребни одговорни луѓе, а верувам дека има некој на кој му се потребни додатни финансии со работа од дома. Фала ви https://docs.google.com/forms/d/15Ey8n-3oqpjcjrpNUZX8FZ0GoR9ueb8AneqFXJS_ZWk/viewform
Женски ве известија дека ќе има поклони зависно од порачките што сте ги правеле? На мене сега ми кажаа. Ајде координаторките нека пишуваат кога ќе почне и што поклони ќе се ?
Треба да се рангираш во едно од 5те нивоа - http://prntscr.com/9lk2gq па во однос на тоа ќе добиваш подароци, програмите не ги знае никој затоа што се спремаат моментално, ама најмалото ниво добива еден производ на пример кармин да речеме, тоа над него добива комплет од два производи, и се нагоре производите се пообемни и поскапи. Како ќе се рангираш во првиот квартал, такви пдоароци ќе добиваш во вториот квартал од К05 натаму.
Се мисли на 2015 година или за оваа сега.Бидејќи јас во 2015 правев до кај лето порачки, и сега во К17 една, па дали ке се важи за мене, и каде на кое ниво да одам ?
@Winter Lady К01-К17 2016та е програмата, а на кое ниво ќе одиш зависи од тебе колку вкупно бруто сума ќе направиш од К01 до К04 со се к04 и колку редовен претставник си, се мисли и на правење порачки и на наплата Што поредовна и поголема сума, тоа подароците се е повредни и подобри од тие на предходното ниво.