Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Работа со Авон

Дискусија во 'Барање работа' започната од feminium, 2 јануари 2013.

1. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Катастрофа се ГЛС. Тоа сите сме го искусиле.
    Јавувајте им се секој пат кога нема да ви стигнат порачките на денот кога треба.

Мене еднаш што ми направија, добро што се јавив кај нив во спротивно порачката никогаш немаше да ја имам. Го чекав пакетот 2 дена, го нема никако. И се јавив во ГЛС, и ме убедуваа прво дека ми пристигнал, па се карав со нив дека не ми доставиле ништо. И на крај да испадне дека ме заборавиле на список за достава да ме стават. А пакетот пристигнат си стоел во магацин со денови. Ццц..

Плус последниве порачки што ми ги носат, не ми бараат лична карта! Дали и на вас ви прават вака? Како смеат така? Тоа им е дел од обврската!
    Од каде знаат дека јас сум таа таа што треба да ми достават? .. (facepalm)

Нека ја сменат фирмава значи, стварно е неодговорна и многу се жалат од неа. :x

2. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    @Beauchamp се согласувам со тебе, најнеодговорна фирма. Моите порачки стигнуваат на адреса кај баба ми, оти таму се водиме и никому не бараат лична карта, тие повеќе луѓе се во тој двор дека лепенки има до нивната куќа и кому стигнат на тој ги дадат порачките. Незнам каде можам да се пожалам за ова???
    Може некогаш да се случи да ми ги изгубат и после кој ќе биде одговорен незнам.

3. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    @eloves Исконтактирај ги прво Авон, кординаторот твој, или контакт центарот. Они прво би те советувале како да направиш. А мислам дека, најпаметно би ти било да ставиш опција да ти стигнува порачката во најблискиот пункт. Се размислувам и јас за таа опција, претпоставувам е посигурно.. што знам :?:

Да каже некој дали е посигурно порачката да е во пункт или до дома , или нема врска тоа ? :)

4. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Така и ми стигнуваа ама работата е во тоа што во пункот порано ги дава порачките и на мене и на било кој само со лична карта на тој што е зачленет, ама сега мора да се појави лично тој на чиво име се порачките. А порачките ми стигнаат на име на татко ми. Пункотот е преместен сега и е многу подалеку, еден саат одење е плус обврски несакам никому да ставам. На домашна адреса ми е подобро си одам си ги земам ама многу неодговорна фирма се, ете незнам.

На Beauchamp му/ѝ се допаѓа ова.
  5. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485

Понеделник, 28ми започнува К01, може да се пласираат порачки иако пишува од 29ти

На eloves му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Мене никогаш не ми каснеле порачки, освен последниот пат кога каснеа дури 3 дена. Требаше да стигнат во четврток, пристигнаа во сабота.

7. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.697
    ДАли може директно да се зачленам во авон преку веб страната?

8. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Имам едно прашање ,, Овој месец мие е втора кампања , во првата требаше да имам 2500 за outspoken и 3000 за уште еден за 59 денари тие ги зедов , е сега за вторава кампања видов дека треба во овој каталог да направам 2500 и да земем комплет лух за 250 денари ,, дали добро разбрав ?

9. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    Да ама Anew комплет ти следува, Luxe е за следните нови од К01 до К03
    И мора да имаш 5 брошури порачано од следната кампања за сетот да ти стигне

10. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.956
    Женски денес пуштив нарачка во четврток ќе стигнат или?

11. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    @lovemme акод енес си ги пуштила мислам дека ќе ти стигнат дури следниот четврток.
    Така прочитав во групата кај мојата координаторка.

На lovemme му/ѝ се допаѓа ова.
  12. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    На 4ти

13. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    @lovemme моја грешка, сум сакала да пишам следниот понеделник.

14. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    Девојки, ако некоја СЕРИОЗНО е заинтересирана за координаторкса/менаџерска позиција нека ја пополни апликацијава. Акцентот го ставам на СЕРИОЗНО за да не си губам време сo некој што само сака да си игра, мене ми се потребни одговорни луѓе, а верувам дека има некој на кој му се потребни додатни финансии со работа од дома. Фала ви :*
    https://docs.google.com/forms/d/15Ey8n-3oqpjcjrpNUZX8FZ0GoR9ueb8AneqFXJS_ZWk/viewform

15. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.956
    Женски ве известија дека ќе има поклони зависно од порачките што сте ги правеле?
    На мене сега ми кажаа. Ајде координаторките нека пишуваат кога ќе почне и што поклони ќе се ?

На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  16. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    Треба да се рангираш во едно од 5те нивоа - http://prntscr.com/9lk2gq па во однос на тоа ќе добиваш подароци, програмите не ги знае никој затоа што се спремаат моментално, ама најмалото ниво добива еден производ на пример кармин да речеме, тоа над него добива комплет од два производи, и се нагоре производите се пообемни и поскапи. Како ќе се рангираш во првиот квартал, такви пдоароци ќе добиваш во вториот квартал од К05 натаму.

На Winter Lady и lovemme им се допаѓа ова.
  17. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Може да се зачлениш и да си купуваш само за себе?

18. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Се мисли на 2015 година или за оваа сега.Бидејќи јас во 2015 правев до кај лето порачки, и сега во К17 една, па дали ке се важи за мене, и каде на кое ниво да одам ? :D

19. magic.girl

magic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2014
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    204
    ti pisav vo poraka :)
    toa ke se vazi od kampana 1 2016 godina do kampana 4 2016 godina

20. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    @Winter Lady
    К01-К17 2016та е програмата, а на кое ниво ќе одиш зависи од тебе колку вкупно бруто сума ќе направиш од К01 до К04 со се к04 и колку редовен претставник си, се мисли и на правење порачки и на наплата :)
    Што поредовна и поголема сума, тоа подароците се е повредни и подобри од тие на предходното ниво.

На magic.girl му/ѝ се допаѓа ова.