Девојки, дали некој порачувал самоостречко моливче од првиот каталог? Ги има ли? Зашто пред нова година два пати порачував такви моливчиња, два пати немаше ни можност да се порачаат. Наводно немале доволна залиха и после нова година ќе ги имало
@AnaKarenina достапни се сега. Инаку имаше известување дека пред нова година количините се исцрпиле и тие порчаки од тогаш нема да бидат доставени. Порачај си пак.
Дали некој го има телефонот на тој што доставува во Карпош Скопје? Од ГЛС ми рекоа дека до 3 и пол ќе ми биде доставена нарачката еве 2 саата ги нема. Фала многу.
затоа што нема друга фирма во скапанава држава, карго не работи на тој принцип, а освен глс ниедна друга фирма не се нафаќа да го работи тоа со тие суми, има нели и брза пошта ама тие се преценуваат па бараат тродупли пари, а тоа ни на авон ни на претставници одговара, ете толкав ни е изборот
Ама сериозно ГЛС се многу неодговорни. Ги даваат порачките кому стигнат и каде стигнат, ни лични карти бараат ни потписи. Гледаат само да поделат пакетите и мислат завршиле работа. Сите се жалат од нив.
Го делам истото мислење ^ Многу ми е жал што проади нив јас се објансувам со луѓе а ни крива ни должна.. Чест на исклучоците, мојот дистрибутер е маестрален, одговорен, секогаш во 10:30 сабајле е кај мене, дури си се спријтеливме низ годините, но кога е на одмор или на замена што е ретко, отров се другите, ни ги занима ни ништо, колку да се даде пакет и ај кој не' врти. Инаку, сум пријавила до Авон и луѓе пријавуваат, превземаат мерки кон недговорните дистрибутери ама треба да го знаете по име за да пријавите проблем до Авон за да изреагираат до ГЛС кон него.
Во понеделник лом кје ги направам. И во Авон ќе се јавам. Ова е крајно несериозно. Кај нарачката од 29 ти ми ја книжеа како со 04.01 а немаа никаде поставено распоред како ќе оди уште сега ова?? Крајно несериозно и безобразно. Искрено ова е пропуст на Авон. Не ме интересира мене дали се ГЛС или некој друг. Јас си плаќам за достава до дома и ако сакаат и директорот на Авон нека ми ја донеси не ме интересира.
За нарачката од 29ти не си во право, имаше и на претставничкиот сајт и координаторката ти е должна да те известува за тие промени. И сега на самиот сајт има распоред за цела К01 поради неработните денови. Пријави си за ГЛС
Ako moze nekoja feminka, pretstavnicka na avon da mi pise vo lp ako e raspolozena da ja prasam nekoj raboti vo vrska so rabotenjeto so avon Se izvinuvam za latinicava od mob sum.
Девојки каде можам да се пријавам за денешната презентација? Нели има денес во 17:30h а на страната нема за пријава?
Конечно! Многу сум задоволна од промената на сајтот која ја направија, тие што ќе правите порачки денес одма ќе ја видите После семафорите за достапност, сите производи се поделени на каталошки - пишува точна сума, пишува попуст и сума со попуст, па потоа производи без попуст и на крај бесплатни производи, што е крајно олеснителна и за нас менаџерите и за сите претставници, одма да си знаат кој колку каде а не да кукаат за сопствени грешки после фактурирање кога нема назад. Исто и вкупните суми најдоле ги пишува одма со и без попуст.