Добро го имаат сменето ама кај мене кочеше не ми ја примаше нарачката .. На крај испадна дека прошлата фактура ја платив во петокот па сега се помешало нешто. А мене срцето ме фати ни излагаше долг од 18 000 и нешто илјади а јас нарачки имав 6200.
Компетот четки за шминкање во футрол од фокусот2, стр. 15, 599ден што се дали се истите четки од К2 на стр. 58, 59, бидејќи сакам да ги порачам?
Ако ви треба фокусот за 3, го има на нет. http://www.avoncosmetics.com.mk/REPSuite/static/campaign/C02/panorama_C03.pdf
Незнам дали овде е местото на ова прашање но незнаев каде да го поставам. Дали некоја од вас ги има оние патиките од мини брошурата што почнува од 09.02, оние лилјаковите што се 1899, дали се само за вежбање или може и онака да се проносат. (Еве за овие прашувам). Благодарам однапред.
Не може некој да ги има, барем за сега пошто новитет се баш во мини брошурата, ама ако не ти е итно, јас ќе ги си порачувам, би требало на 11ти да ги пласирам, па штом ги добијам да ти ги сликам, ако ти игра тоа улога. Инаку и за вежбање се и така можеш да ги носиш, од колешките од странство добивме позитивни коментари за нив
Здраво девојки, Доколку има некоја поголем број на брошури од к03 а не и се потребни, нека ми пише сакам да ги купам.
На AVON му е потребен кадар! Доколку сакате дополнителна заработка, кариера или статус на ценета жена, а истовремено и флексибилно работно време од дома контактирајте ме.
Женски денес како координатор дознав дека во к4 ќе има нова понуда за новите претставници. Т.е ќе имало повеќе поклони, во секој каталог поклони, така до 6 нарачка.