Ова е следниот каталог така? Леле, таман мислев anew vitale да порачам во тековниот каталог, сега ги оставам за следниот, па плус и околуочна крема
Јас кај мојата координаторка читав нешто во групата ама ништо не разбрав. Се моли @CirezD да се јави и да ни објасни како се собираат тие поени.
Aj da kazam i ovde. Mesecov imase edni obetki 6 para 230 denara naracav ne gi dobiv. Dali mozam da gi dobijam i kako? Fala vi ...
Дечки бе, коа не ви е јасно прашувајте не оставај да видиш, а да не ти е јасно, одма контактирај координатор Само ниво 2 и ниво 1 собираат поени, другите си бираат од понудените две опции за подароци, 5то ниво маскара+молив или планет спа маска, 4то ниво лукс сет или планет спа сет, 3то ниво кармин маскара пудра или планет спа сет поголем од минатиот, 2ро ниво собираат поени само во квартал и си бираат од пренајдобрите комплети (е тие се премногу не би да ги редам), а ниво 1 собираат во цела година и поените ги заменуваат за истите понудени како и за ниво 2 само што секако они во цела година ќе соберат повеќе и ќе си земат повеќе (телевизор за 99 денари, кафемат, спа викенд, ласерски депилатор, елекстрична скара, итн итн, се за 99 денари) 1500 денари сума = 1 поен има премногу детали од програмата затоа ќе си ги барате координаторите истото правил е за секој квартал, каде ќе се рангираш - тоа ќе добиваш подароци, програмите со пдоароците нема да се псотојано исти
Влетав у другата тема за Авон, викам чекај овде не се наши, не ги знам овие ... Да се пофалам што ми стигна. Ташната е убава сребрена боја, од светлото лошо се гледа. Малку е картонска, ама за ич пари е одлична. Ташната ја земав за тракатанци околу малата, пелени ово оно - од тие што се понудени по дуќаниве за тие пари, сто пати е подобра.
Супер е ташната од лого колекцијата, сите од таму ми се погодени. А од Dreams колекцијава накитот ми е врвен, чантата отиде на подарок, не ми е по мерак