Како само за претставници кармини не те разбрав? 3Д се едни, мат се други кармини инаку, да не мислиш на додатниот флаер во К05? Тој е за сите, и за клиенти и не е ограничен.
Пишав во другата тема, ама си викам чекај и во нашава, поблискава ) Многу фина брошура ми е 7цата, цел квартал е солиден, 6ка има фокус на парфемите, а 7, 8 и 9 се скроз (про)летни понуди, шарени и весели Новитети ќе има во nutra ББ и еликсир со масла, нов преубав little dress парфем, ќе има и мини брошури и флаери за расродажба пак, ребренд на гел лакови, нов cherish... Супер понуди ве чекаат
Вчера порачував, да знаете дека ќе ги има обетките што беа недостиг. Јас имав 6-7 пара сребрени, дури сеа ќе стигнат. Некој прашуваше ми се чини.
Девојки до кое ниво стигнавте во новата програма? Јас сум ниво 2, ако знае некоја што треба сега понатаму да се прави и дали ќе ги има на нет понудите од кои ќе може да одбереме, бидејќи мене во пратката од ко4 не ми стигна посебен флаер за оваа програма?
Јас сам зачленета во АВОН. и највеќе се зачленив бидејќи точо знам кога нешто сам порачала кога ќе стигне.пред да се порачам не знаев дека се заработувало,а сега знам.ова ми е 2месец има порачки ама не многу големи,засега добро оди но да се надеваме дека ќе има и повеќе пари
гледам пишувате кој до кое ниво е,има некоја нова програма или? јас сам претставник ништо не сам известена или пак така мислам
Draga, Za site programi tvojot lider e odgovoren da te izvesti, bidejki rabotata na koordinatorot e da raboti so sekoj pretstavnik. Jas rabota so struktura od 500 pretstavnici i sekoj pret ja poznava programata bidejki toa e moja obvrska. Za bilo sto mozes slobodno da me kontaktiras
Да си жива и здрава за муабетов, 90% од координаторите на претставнициве на форумов се подолу од очајни, никој ништо не пренесува и после фирмата е крива, за жал. чест на исклучоци, мило ми е што си дел од нив
Ти благодарам на подршката, како лидер на свој тим треба да бидеме пример за нашите претставници, колку тие се поуспешни толку ние сме подобри и посреќни. Се надевам дека секој лидер ке го примени тоа
Дечки како се зачленува во авон? Сакам да си нарачувам работи само за мене, а не сакам преку друг. Ако сака некој да ми објасни во лп
Јас сум трето ниво, ми се допаѓаат подароците и најверојатно би го порачала планет спа комплетот (маска за коса, крем за тело, маска за лице) од ароганово масло, мирисот многу не ми се допаѓаше, ама колку пари толку музика, па и да не бидам незадоволна. Интересно е оваа што направија да се собираат поени.
Јас сум на ниво 2 искрејно повеќе очекував за ниво 3. Барем парфеми да беа а вака некако не е посебно. Зборував со координаторката и она незнаеше баш може некој од тука знае. Не ми е јасно сега од к1-к4 не се рачунаат туку не насочуваат до нивоава и од к5 се собираат поени ? Што ќе се случи ако некој во к5-к9 повеќе собере ? Во сл картал ќе биде на повисоко место? Или ако собере помалку што ќе се случи?
^ Првиот квартал е рангирање. Од ниво 5 до ниво 3 си ги порачуваат комплетите во К06, ќе добиете детали од К5 натака сите на своите акаунти. Ниво 3, 4 и 5 имате повеќе комплета за земање така да треба да е задоволувачка програмата, @sakajteme мора секаков производ да биде вмешан за да секој си се пронајде, во К7-К9 тие три нивоа сите ќе имате парфеми во изборот. така да првите две кампањи бирате од шминка и нега на тело, вторите две кампњи бирате од парфеми-шминка-нега на коса Ако овој квартал со продажбата се рангираш на повисоко за следниот, во следниот си ги користиш привилегиите на тоа ниво, ако се симнеш ниво подолу, си ги користиш тие програми на тоа ниво. Ова не важи за ниво 1 - ниво 1 мора 17 кампањи да се задржат на ниво 1, затоа што тие подароци вредат мноооооогу повеќе Ниво 2 си бираат комплети на крајот од кварталот.
@CirezD јас сум ниво 2 до к9 треба да успеам да ги соберам поените и да изберам комплет? Исто така за дополниве поени нели 1 поен 1500 ден. А 5 поени со порачување на 10 парфеми од к6 . Зборов ми е парфемиве не улеваат во тие 1500 ден за 1 поен само 5 поени така?