Zdravo, jas sum na pozicija junior menazder vo prodazba, moze slobodno da me kontaktiras vo poraka ke ti objasnam kako odat rabotite. Za 8 meseci imas moznost da zarabotis 160.000den
Ако можи некој да ми помогни во врска со нивоата за претставниците Ако не го исполниме условот во к5 и к6 за подароците слегуваме едно ниво подолу или како оди тоа не ми е јасно?
Епа јас бев ниво 3 и нели треба да се направи порачка од 3500 во к5 и к6 за комплетот за 79 ден, меѓутоа јас направив порачка од 3000 во к5 и не го исполнав условот
И мене ме интересира истото. Бев ниво 3 ама не успеав да го исполнам условот, пуштив околу 300 ден, нарачки. Дали сега сме за едно ниво подолу тоест ниво 2 или ништо не ни следува? @CirezD ?
Вие си останувате повторно во ниво 3 во овој квартал но нема да може да ги земете овие подароци од к05-к06, потоа кога ќе има повторно програма за подароци во к07-к09 пак ке ги гледате подароците за ниво 3 и ќе ги имате условите од ниво 3. А со порачките од К05 до к09, од вкупната сума од сите каталози ке се квалификувате за одредено ниво во кварлал 3 и според тоа ниво ќе ве следуват такви подароци. Се надевам ме зарбравте.
Нивоата се креваат/паѓаат во квартали не паѓаш сега, во квартал 1 се рангираш за квартал 2, во квартал 2 се рангираш квартал 3, ако не сте исполниле услов никому ништо, ја чекате следната програма К7-К9 со подароци за тоа ниво кое сте и пак си го бркате тој тогашен услов.
Иако сме веќе пласирани во нивоата сепак пак треба да имаме над 3500 порачки во двете кампањи (5 и 6) за да може да си земеме подароците, така ли? Јас сум 3 ниво, сега во 5 кампања треба да пуштам 3500 порачка и во 6 пак 3500 и ќе може да ја земам колекцијата ?
Да, со тие порачки пак се рангираш за следниот квартал, имаш на сајтот и кое ниво си и што треба да правиш, веднаш по логирањето, 3500 сега и 3500 во к6.
Девојки ве прашувам дали ви стигна јас немам лист зошто јас сум ниво 2 само ниво 3 ,4 и 5 го добиваат кога ќе ја подигнат нарачката од к 6