Доколку некој/а од вас е сериозно заинтересирана за позиција јуниор менаџер, нека ми се обрати. Моментално во мојот тим од координатори и претставници, имам потреба и желба да развивам уште некој јуниор менаџер. Ако некој/а од вас се одликува со амбициозност, одговорност и стабилност, повелете да договориме информативна средба за секакви детали, подароци и заработувачка. Слободно пишете ми порака
Сакам да ги прашам сите што работат со Авон, колку смеам да задоцнам со плаќањето без да ми стават камата?
@eloves. Една недела и потоа ти праќаат порака дека имаш уште 3 дена рок и потоа следи казна 300денари.
^ Без викендот, 5 се, саб и нед ти пропаѓаат односно сабота сабајлечки може да се уплати строго во комерцијална, ама не и на друго место зошто одма после се смета 3ти ден од пораката и ете ја казната
Сега пробав да пратам порачки и кај сите свети жолто семафорче и пишува ограничени количини за порачување?
Во ред е , слободно пушти си ја, ограничени количини е жолтото но сите кои пласиравме такви порачки во последната недела од К06, пристигнаа целосни порачки
Некој што работи со авон да ми кажи ако знае зошто го немам начекано парфемот Little White Dress? тргнат е од продажба или?
Во оваа фактура ми пишува на посебна страна некоја си корекција од минатата порачка ...?!не ми е јасно што е 9992 9 - 1 Credit Note/Price Correction - 30 ден.
@GirlLove И кај мене имаше минатиот пат како да сум надплатила 30 ден па сами си го корегираја на следната уплатница сумата што требаше да ја платам беше пониска 30 ден од сумата од фактурата, па се нормализира.
Имаше грешка во опус, компјутерска, се напалти и во понеделникот како во четврток, затоа пдооцна ви се одбиени.
Девојки! Денес почнав да работам со АВОН. Се трудам, гурам некако. Некои препораки, како до повеќе клиенти?
poracaj si mila vo narednata kampanja poveke brosuri i mostri bidejki tie se najgolemata alatka za prodazba koja ke ti donese pogolema naracka a voedno i pogolema zarabotuvacka i nezaboravaj go licnoto iskustvo da go preneses kako si zadovolna od proizvodite i sto najmnogu ti se dopaga spodeli ja tvojata prikazna,iskustvoto e odlicna alatka davajki im preporaka na tvoite klienti
За да стигнам до ниво 3колку пари треба да направам порачка? Последната порчка ми беше 1593ден и уште сум на ниво4 ?