Девојки, дали знаете од тие спрејчињата 2 за 229 и трето гратис како се порачуваат ? кога правиш порачка треба да пишам x3 ?
од сите 3 производи пишуваш шифра (може да се исти или различни) при порачка па после во фактура ќе имаш цена 194 ден(ако имаш 15%) за 3 спрејчиња. Девојки од феб месец станав координатор имав група од 9 членови на некои пуштав јас нарачка некои си беа реални членови. Бидејки не присуствував на ниедна обука од зоналниот добив опомена дека ќе ми раскинат договор. Така и се случи од предходната кампања не сум веќе лидер. Додека бев лидер многу се зближив со девојките под мене сите земаа поклони на сите им помагав. Имаше скршени,истурени,оштетени, погрешно испратени производи кои одма ги враќав. На девојките им кажав дека не сум веќе координатор но тие пак за било кој проблем мене ме бараат. Вчера од мојата координаторка добив порака и дерење по тел дека повеќе производи за враќање нема. Штом кај неа ми се затворени вратите ќе си барам чаре и си одам кај друг координатор со цела моја група. Но дали може да се префрлам со истиот консултантски број пошо 3000 ден ме делат од ниво 1 а имам уште 1 кампања.... Очекувам одговор
@lovemme Мила, најпрво, не смееш во тимот да имаш фиктивни луѓе. Обуката е основен и единствен критериум за секој лидер, така да тие се правилата за продложување кај секој поединец, ти кажувам за да не мислиш дека зоналната или аплајнот имала личен проблем со тебе. Тоа што координаторката ти се издрала, нека и служи на честа, може се тоа и коректно да се каже, нели нормално. За да се преместиш кај друг можеш каде сакаш, само треба да си побараш кај зоналниот менаџер лично, но ако договорот ти е веќе раскинат, можеш само како претставник да се преместиш не и како лидер. Што се однесува до твојата група, треба истото да го сторат со побарување на основана причина, пошто ако новиот координатор нивни, ги работи по стандарди, можно е и да не дозволат нивно премстување, од причина што има кокошки, извини на израз, што кога поради нивна неодговорност ќе им се раскине договор, прават со сета сила и инает, да наштетат на групата. (не зборам за тебе, општо, за тоа какви случаји сум видела). Побарај си средба кај зоналната за да си решиш се како шти ти одговара
Да ве прашам кој знае да ми одговори,еве вака јас бев ниво 4 и си пуштив порачка од К-13 и си одбрав сет кој следуваше за ниво 4,но сега прочитав поубаво и сега јас со оваа порачка сум во ниво 2 и би сакала да земам сет со поени,дали ме следува и до кога важи тоа?
Ако си била ниво 4 ниво 4 си не може да си 2 во ист квартал, најверојатно гледаш дека си се рангирала да си 2 во следен квартал, за детален преглед, кај координаторот обрати се.
Jas pak ic neznam koe nivo sum mi stigna poraka odnapred ama ne sum ja procitala zatoa koe nivo sum redovno pravam poracki
Значи овие од глопко се крајно не професионални. Нема месец, а да не каснат со пакетот. Кажете ми каде да се обратам да си го барам пакетот. Од петокот сеуште не ми го донеле. Каде да се јавам да прашам каде ми е пакетот ??
ЗА СИТЕ КОИ ЌЕ СЕ ПРИДРУЖАТ НА МОЈОТ ТИМ ДО 25.09.2016 ДОБИВААТ ПОДАРОК ПАРФЕМ AVON ALPHA И ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОДАРОК КОМПЛЕТ НАКИТ, А НАЈДОБРИТЕ ТРИ СО НАЈГОЛЕМА ПОРАЧКА ДОБИВААТ ДОПОЛНИТЕЛНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ... ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ВО ПРИВАТНА ПОРАКА
Девојки, вие што сте координатори, работите само со претставници или и со лидери? Бидејќи јас само што почнав и мојот менаџер постојано спомнува за 2 од моите претставници да станат лидери, а имам само 5 претставника. Вели ќе им останам лидер... Колку е ова точно? Многу сумњичава личност сум, ама па ова ич не ми е верно, да не сака да си ги преземе за неа?
Би сакала да те прашам во кој случај со колку попуст оди фактурата ако може подетално објаснување и во однос на тоа што спаѓа во козметика?
Не можеш самостојно, мора некој да одговара за твое обучување, редовно информирање и грижа за се што му треба на еден претставник
Здраво девојки. Имам едно прашање. Што би се случило доколку не соберам 15 поени за овие што се наградиве за овој квартал?