Доколку барате дополнителна заработка а сакате да заштедите на време, авон ви нуди работа од соништата. Биди сам свој шеф. заработувај, добивај подароци секој месец и секако добиј парфем за 25 ден за добредојде во нашиот тим. Заинтересираните нека ми пишат. Поз девојки
Здраво девојки, доколку сте заинтересирани чисто да пробате да станете дел од тимот на АВОН вие всушност ќе изберете да ги користите сите бенифиции како наш член. Секој производ си има цена во каталог и посебна цена пониска за вас. Се што ви е потребно за почеток се каталози, флаерче кој ќе ви бидат доставени од нас.(БЕСПЛАТНО)... Исто така за почеток се добива парфем со порачка од 2000 ден. Како и во сите кампањи во кои може да си добиете и: кармин, маскара, креми и.т.н. Доколку сакате да се обидете пишете ни, а ние ќе ви објасниме што понатаму. Позз
Јас сега ја видов темава, инаку сум претставник на Авон и премногу сум задоволна, еден период бев лидер ама сега само претставник сум, тогаш барав ваква тема, ама не пронајдов, така да ако ви треба некој совет за производ од Авон, што било да сакате да прашате за производите, можете слободно да ме контактирате преку фемина.
Офф фалати ме спаси. се зачленив преку нет. Не сум доволно информирана за се. Ги испратив податоциве и сега се загрижив да не ги искористат за неш.др. ама кога навистина биле потребни тогаш.е ок. А и девојчево што ме зачлени ми изгледа пријатно
Девојки може некоја да ми објасни што се случува со авон со кварталниве нивоа ? Зошто нема понуда на поклони за ниво 2,3,4,5?? Малку е без везе некој да собира и да не добие ништо.
Има пеперутки собриање тековни налик слично, пак секој си одбира што сака за собраните. Ама ќе има пак нивоа.
Не, прашував за поклоните од нивоата во кој каталог почнуваат. Ми објасни CirezD. Ако дознаете кои поклони се и каков е условот (до која сума минимум треба да се пушти за поклонот) напишете и означетеме. Исто ме интересира дали подароците( парфемот) за неактивираните членови што требаше да стигнат до координаторките се доставија ? Координаторката не ми дава никакви информации. Иако држам 5 активни членства. Во кое јас сум ниво 1 а и другите не се лоши.
Здраво..доколку некоја има отворено претставништво канцеларија дали можи да ми каже што е потребно од кај да почнам? Инаку јас работам со Дионис..од фирмава не знаеја да ми дадат точна информација...Благодарам