Чекајте сеа, не ми е баш јасно... Ако некој стане член, добива каталог со редовни и со цени само за продавачи? Така сфатив јас. Или треба да достигнеш некое извесно ниво за да ти се овозможи таа опција?
Здраво. Координатор сум во АВОН, секој што сака да заработува на брз и лесен начин и да соработува со тимот на АВОН нека ме контактира во порака.позз
Здраво женски. За плаќање при достава,кога ќе му ги дадеш парите на курирот,дали треба тој да ти даде потврда дека ги примил парите? како доказ дека ја имам платено фактурата? Денес,прв пат така платив. Му ги дадов на рака парите,го прашав дали треба да ми даде документ-ништо не ми даде.
Не ти дава ништо бидејќи на самата фактура и во системот на Авон се гледа дека си одбрала плаќање при достава.
Дали може некоја од зачленатите во Авон да ми каже во кои денови се врши нарачка (и кога доаѓаат истите производи) и колку пари се брошурите/каталозите (дали се купуваат плус или како оди тоа). Имам другарка која се вработи во поголема фирма, па има доста жени таму, а нема никој со Авон кој работи, па сака да се зачлени. СИте информации отприлика ги има, уште овие две прашања не ни се јасни.
Понеделник(стигнува четврток) и Четврток(стигнува вторник) се нарачува. Цената на каталозите зависи од количината. Пиши ми порака ќе ти ги пратам цените.
Женски стигнаа зоналните парфеми како подароци што беа од пред 2-3 каталози ? И овој квартал кои поклони се за ниво 1? Фала однапред.
Сакам да порачам сет од Фоскусот ,тие одат по набавна цена,така? Не се засметуваат во редовната порачка.
Здраво девојки, сакам да се зачленам онлајн во Авон. Кога ќе се зачленам дали веднаш ќе можам да си нарачам што сакам од онлајн каталогот? ако се уште важи да речеме и тоа што го нарачувам го ставам во кошница или како иде? Ај нека ми појасни некој во ЛП или тука нека пише. Поздрав
Za da se zaclenis online treba da ispratis podatoci. Posle toa ti se javuvaat i te registriraat i mozes odna da si poracas. Ovoj katalog zavrsuva vo ponedelnik, taka sto do togas treba da se registriras i da zemes podarok. Dokolku ti treba pomos pisi mi ke te upatam.
Да прашам нешто тие поклоните комплети што се собираат со поени за 5 поени што е парфемот и гелот за туширање и сунѓерот дали е тоа од првите две кампањи или само од 2 кампањи без разлика дали K1,K2,K3 или K4 јас ги порачав порачките од К1 и К2 имам 7 поени ама не сум порачала комплет дали може во наредната кампања да го порачам со тие порачки другите?