A jas si poracav vo k2 od tie 12 poeni. Dali ako soberam 5 do k4 ke mozam vo k4 da si poracam od tie kompleti?
Како се рачуна набавна цена на производите? И како одат тие попустите 15, 20, 25 и 30% знам дека беше во зависност од висината на нарачката ама ако знае некој поубаво да ми објасни
Пошто касно видов за поените. Дали можам да порачам од комплетот за 5 поени во каталог 4? Бидејќи заборавив сосем за поените и сега седнувам, гледам дека во каталог 1 и 2 вкупно имам 5 поени и од каталог 3 имам уште 2, што не ми вршат некоја работа.
Можеш. Ако направиш уште 3 поени во к4, ќе имаш 10 поени и можеш да синарачаш два комплета од 5 поени
Да, знам дека е 4ка. Прашањето ми беше дали во 4ка да пуштам од комплетите. Ве сфатив и двете. Благодарам
од каталог и од фокус влегуваат во целиот износ со тоа што од фокус немаш попуст,само од нето понудине ништо не то влага во цената
Ова се основните награди за нов претставник на авон,плус заработка плус дополнителни награди и попусти,доколку некој е заинтересиран нека ми се обрати во порака
Да се заработува но многу зависи од тоа кој ти е менаџер и колку ти ќе сакаш да се потрудиш. Инаку зачленувањето е онлајн со лична карта преку менаџер. Ако ти требаат повеќе информации пиши ми ќе те упатам кај мојата стара мемаџерка.
Јас сум авон менаџер,за да заработиш повеќе треба да имаш нарачка над 6000 ден,добиваш поклони секој каталог и треба да вложиш труд нормално,пиши ми порака за подетално ако те интересира
Не се заработува од авон нека не ве лажат. Посебно сега кога секој дава по набавна. Заработката е производ од нив што треба пак да си го платиш по некоја симболична цена. А инаку може и никогаш да не го употребиш, да не ти треба или никој никогаш да не ти го порача па така да ти стои.
тоа што некој вас ви дал 10 или 20 ден попуст на некој производ не значи дека ви ја дал целата заработка,јас лично сум менаџер а воедно и 3та по ред по продажби во мојата зона,на некој ако му дадам 10-20 ден попуст ,,набавна цена,, не губам ништо бидејќи мојата заработка е многу поголема од тоа,на тоа гледам како ситничарење и питачење,и прекинете веќе со ова омаловажување на секоја работа,ако вие не сте успеале,не мора да значи дека некој друг нема да успее,секој може да се проба и да се докаже,најлесно е седи дома,биди паразит на туѓа грбача,плукај по секоја можност за работа и чекај се на готово да ти се сервира