Да,за твојата прва кампања се тие поклони,но ако ја платиш порачката штом стигне на врата тогаш имаш дополнителни поклони
Здраво, би сакала да станам дел пд тимот на Авон, дали некој што работи таму може да ме исконтактира во порака?
Zdravo ako seuste sakas da se zaclenis vo avon mozeme da go storime toa... Pisi mi ako si zaintereairana pozz
Здраво, се зачленив овој месец во Авон и имам некои мали нејаснотии, ако може некој да ми помогне ( девојчето што ме зачлени е само еден месец во авон, а тоа што ја зачленило неа само неколку и никој незнае да ми објасни). Ако во следниот месец ја направам првата нарачка со достава до пункт ( над 1200 и плаќам при достава) дали секоја следна нарачка во истиот месец ке ми биде бесплатна до домашна адреса? И дали воопшто за достава до пункт следат поклони што се даваат со секоја поголема нарачка и плаќање при достава на домашна адреса? И уште едно прашање имав три нарачки овој месец, првата околу 3500, втората 450, а во вчерашната последна нарачка од овој месец го надминав износот од 4500 за добивање на поклонот со доплата од 99 денари ( првиот го добив за прва нарачка од 2200 ден), но ниту ми исфкатурираа 99 денари, ниту го имаше дека ке ми стигне како бесплатен производ. Дали тоа има врска со производите кои се условени, па сум имала повеќе такви, или пак дека втората порачка ми била пониска од 1200....?
Здраво еве јас ќе ти објаснам. За достава плаќаш само првата нарачка во месецот што ќе ја пуштиш, без разлика дали е на домашна адреса или е во ДЕЛКО, секоја наредна ти е со бесплатна испорака исто така независно каде ќе биде доставена. Подарокот за плаќање при достава се добива и во пункт и на домашна адреса, но порачката мора да е над 1700 денари. За подарокот за 99 денари, се плаќа само еднаш 99 денари во таа порачка од 2200, другите два производи ги добиваш бесплатно доколку порачката е над 4500. Провери да не била пониска. Нема никаква врска какви производи имаш порачано.
Многу ти фала Стефи за одговорот. Вчерашната нарачка не ми беше над 4500, јас мислев дека тоа е кумулативно од сите нарачки во март месец. Така имам над 4500, а вчерашната нарачка ми е пониска. Уште еднаш многу ти благодарам за одговорот. И по ново најверојатно од март или незнам точно од кога минимална нарачка е 1200 за бесплатна достава, така ми пишува и во проспектот за обука што го добив. А ако не е проблем само уште едно прашање, - од наредниот месец повторно за прва нарачка над 1200 или 1700 попустот е 15%или? Ми пишуваше дека во следната кампања имам освоено почетен попуст од 20 % или така нешто, неможам точно да се сетам како гласеше.
Ај пиши ми за ова во приватна порака да провериме што е проблемот што не си ги добила подароците. Работам во канцеларија на Авон и можам да проверам. Попустот се префрла од кампања во кампања, Т. Е се наследува. Ако во кампања 03 си имала порачка над 3800 денари, во кампања 04 имаш загарантиран попуст од 20%. Доколку порачката во кампања 04 ти е над 6800 денари имаш попуст од 25% и тој попуст ќе ти се прегрли за во кампања 05.
Може ли некој да ми пише имам прашања нова сум сакам дда се зачленам. Дали мора секој месец да се прави порачки или само кога тебе ти одговара
Zdravo na site clenki, kje pisam ovde bidejki ima dosta sto rabotat so Avon pred nekolku godini imase saat od Avon, a sega go nema vekje. Baram saat od Avon ako ima nekoj a ne go koristi ili ne i treba i ako saka da go prodade neka mi pise vo inboks samo od Skopje, samo da e ocuvan i ispraven pozz
Колку е цената на спрејчето за сузбивање миризба на обувки и дали некој нарачува сакам да земам од Скопје сум
Ако некој сака да се зачлене нека ми пише, има многу подароци според мене е добро да сте зачленети или овде или орифлејм бидејки тие подароци што ги добивате и попуст да отидете во маркети дм ке потрошете 2000 денара а вака од авон и со врата ви ја носат порачката и имате многу бесплатни производи што стварно ви требаат во секојдневниот живот, парфеи купки, тоници. Само доволно е околу себе да имате лојални пријатели колеги, семејство кое ке ви ди плаќа на време. Со порачки над 1500 и плаќање на врата добивате ем подароци ем попуст.