Ќе ти купиме чоколада за информациите ако треба. Прашувам оти ми рекоа дека влегувале па затоа.И мене баш не ми се веруваше ама ајде си реков да прашам. Сигурно и од фокусот и од специјалната понуда не влегуваат.
Мои претставници пуштале нарачки со таков состав и никогаш не им наплатиле плус 120 денари за обработка.
@eloves Да, да баш како што си кажа. @Eli23 Сигурно имале продизвод два плус па тоа не изиграло улога, многу пати во канцеларија сум се прејавувала за да се осигурам, сигурна сум дека не влегуваат.
Знам дека за исполнување на услови за да земеш некој производ бонус, не се рачунаат. Ама за 120 ден за обработка мислев се рачуна.
@CirezD eve ti be cirez edna torta za informaciite te utepuvame so dosadnite prasanja kaj ne najde kaj se zapusti @Eli23 Kakvo tepanje nema takvo nesto poveli i ti od tortata Rekov deka ne vleguvaat ama ja eloves ne me slusa
Не, рано е, од 7ма кампања е, тек таму последните денови од К6 би требало онлајн да биде достапна, ама ќе ми стигне во вторник ако сакате ќе ви сликам
Не мораа да направеш 3500 за тие поклоните за 25 ден. во К6 треба да имаш 1500 немора 3500 и ке може да земаш поклон само незнам когаа ке треба да се пишат шифрите