Работна акција (Radna akcija) [Алфа тв]

Discussion in 'Серии и емисии' started by Elennaa, May 2, 2014.

1. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Овие неколку дена ја фатив на ТВ и стварно предобра емисија. Конечно србиве се освестија дека Мењам жену и Големиот брат не се баш забавни емисии споредени со оваа затоа што мене ми е поинтересно, задоволството е поголемо кога ќе видиш дека некој свртил нов лист, после толку лоши работи да им се случи нешто убаво. Ете тоа е за респект а не оние сељаци што ги даваат,мењаат жени, на пари лежат- за пари се пријавуваат |( Да не бидам офф топик, прекрасна емисија и нека направат вакво хумано дело и кај нас. Секоја чест за проектов :up:

2. eloves

eloves Популарен член

Предобра емисија ја гледав до пред некое време сега моментално не. Не ми се допаѓаше тоа што на некој начин постојано го рекламираа цересит. Инаку супер е во споредба во 48 часа свадба, мењам жена и такви глупости.

3. simonna.a

simonna.a Форумски идол

од понеделник таму на нивната телевизија Прва ќе ја даваат Радна акција агеин луѓенца со то шо овој пат ќе прат само куќи од поплавените градови во Србија...повеќе деталчиња има на фејс ;)

4. leona83

leona83 Популарен член

Цересит е главниот спонзор, мора да го спомнуваат, Инаку супер проект, кај нас не верувам дека би се нафатил некој да спроведе вакво нешто, се знае кои се ќе се пријави и мислам дека и одбирањето ќе оди преку врски.

5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Во денешната епизода што ја гледав, многу се растажив. Останале без својата ќерка, семејството на малечкиот Вељко. Луѓево практично беа во црнина. Никому не му посакувам вакво нешто. Мислам дека само тој од што е мал и не разбира беше најсреќен што добива нов дом и нова соба, неговите родители не можеа ни да ја сокријат својата тага. Мислам дека ова беше најемотивната епизода.
    Јас никогаш ни на филмови не плачам, ова ептен ме трогна.

eliesaab and mileystar like this.
  6. tea4e

tea4e Популарен член

Почната е на Прва српска новата сезона ?

7. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Во колку часот се емитува емисијава на Алфа? :)

8. galapce

galapce Форумски идол

На толкаво спонзорство како да не го рекламираат?Кој ке ги плати сите тие работи кои ги поклонуваат на фамилиите.
    Ако не е цедесит и другите фирми низ емисијата ниту едно од тие детски и возрасни лициња нема никогаш така да се израдууват.
    Секоја чест на реализаторот на емисијата.Една и единствена.

9. Ana3567

Ana3567 Истакнат член

Ja obozavam emisijava :l:

10. Rama

Rama Форумски идол

Емисијата бидејќи е од хуманитарен карактер е 100 % добредојдена на оние кои им треба помош и хуманост, важен е само резултатот на крајот, кога ќе се видат тие насмеани мали лица, или лицата на самохраните или сиромашни родители , ете тоа е важното а не дали се покажувале спонзорите и слично, камо да можеа да им помогнат на сите и да им обезбедат топол дом.... мислам мене ми е сто пати ова пореално од онаа емисија Куќа од срце, таму се демек прават за 31 ден , ептен делува наместено одат по милиони складишта продавници и сл бараат минимална помош и демек на крајот се ќе обезбедат и како веднаш сите прифаќаат за помош и тоа минимална помош пример 10 вреќи цемент или 50 шајки ;) нелогично ми е тоа., па дајте бре луѓе помагајте повеќе а не да се фалите ако сте дале некому 50 шајќи

eliesaab likes this.
  11. ceca-1

ceca-1 Популарен член

По-салам нешто одамна немам погледнато. Емисијата нема негативности просто како на се да мислеле. Хуманата страна е она што ми се допаѓа, што даваат помош на оние кои најмногу им треба а не некои што решиле да реновираат па да учествуваат во трошоците. Ептен ми има квалитет оваа емисија и "Пеколна кујна" исто. Не се без врска да кажеш направени заради шоу, популарност... И многу значи промената на пред и потоа а се гледа и водителката дека е супер и паметна. 10+ за емисијата( повеќе вакви да имаше животот ќе беше подобар)(y)

12. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Кој ја води сега Радна акција? Веројатно не Тамара, зашто она има нова емисија со ист карактер , се вика: S Tamarom u akciji. Исто така премногу ми се допаѓа, ја глеам на нет.