http://prosvetnodelo.com.mk/wp-content/uploads/2012/11/Radosnica-zolta-3D.jpg Еве ја нашата радосница, преубава е поклон ни е од тета <3
се запишуваат најбитните моменти обично од првата година од живототна бебето.кога е родено ,колку тежело,кој го породи,како напредува секој месец,кои промени во однесуванјето му се случуваат секој месец(во смисол кога првпат гуга ,прва насмевка ,прв збор ,прво запче итн.),потоа се запишуваат битни детали за првиот роденден,за крштевката ,за омилената песничка,омилената играчка и сл.се на се убав спомен е радосницата оти ваквите детали брзо се забораваат.
јас ја имам оваа од словенија ја нарачавме незнам дали ја има македонска верзија али многу е убава ако ја има вреди да се земе, инаку ја добив и радосница во сино но не ми се допадна многу па затоа се решив да си нарачам и не разгледував многу тука што има
Ја имаше пред 4 год во Македонија,на македонски јазик Ја добив од свекрвами за првото сонце,а за второто мајка ми и јас ја баравме по сите книжари ја немаше и купивме друга...
Да ви кажам искрено јас не најдов Радосница која има комплет информации кои сакам да ги зачувам така да јас имам една што ја добивме на подарок ама јас водам дневник и пишувам се што сакам, зачувувам панделки од поклони, лепам честитки, запишувам секакви дати (кога прв пат фатил играчка и сл.)... по моја желба Радосница
оваа баш што ја имам е уште од бременост па натака.... ете има простор за слики од ултразвук, прво чукање на срце.... .како сме се запознале јас и мм..... баш е опширна и затоа и јас барав нешто подобро од име, баба, дедо и прв роденден ако ја има тука како што каза една феминка вреди да се земе
Ова е нашата радосница,ја купив пред 3год од една книжарница на ракорд(не ми текнува како се викаше) Од сите што ги видов највеќе ми се свиѓа оваа,има преубави и нежни илустрации,баш е како споменар Младинска книга ја издава.
И ние си имаме радосница. Едвај чекам убаво да одморам и да ми закрепне раната па да почнеме со поплнување.
http://www.najevtino.mk/images/m/52/0af5392a48a0091cee624909d2d0e236.jpeg ова е нашата радосница поклонче од тета
Џабе што имаме кога сеуште е празни страници . А сигурно еден ден ќе биде убаво изненадување за Леа... Ќе мора да ј пополнам дур не е предоцна,штета би било да остане празне.
Ние си имаме радосница за срцкото мој мал и тато секој ден ако има нешто ново и е за запишување се си пополнува, а и сликички си извадивме (имаме мнооогу слики секој ден си се сликаме) си лепиме.
И нашата е ваква подарок од чичо за срцкото мој мал кога ние сеуште бевме во болница и не бевме дојдени дома.