Значи да барам друга, таа баш со песничките реков ќе е поуба, другата ако ја има некоја со тие папучите да сподели дали е убава или препорачајте некоја што ви се допаѓа
Каде може да најдам Радосница? Колку се движат и во која има за пишување од раѓање па натака ? Фала ви ^^
A kako vo radosnicata im gi zacuvuvate raceto i nodjeto za spomen? So penkalo ne sedi miren za da mu gi iscrtam a so boja neznam kade da najdam...
Јас со темперна му имам направено и за нова година како елка ноџињата, во радосницата кога прооде исто така му направив. Ставав боја, стапалче правев и одма под чешма со шампонче му миев ноџиња
Nie bevme najinteresni koga mu pravev otpecatoci od nodzinjata i racinjata..se napravivme lom ,sve bojosavme
Јас пробав и да исцртам и со темперна и на ништо не личи. Можда требаше првите 2 недели кога беше мала оти само тогаш беше мирна.
Не сум едитирала јас тогаш земав темперна ја рашлакав на хартија му го наместив рачето на неа и после во радосницата и се отпечати. Исто и со ноџето. После под туш