Само информација за тие што се заинтересирани, денес објавија на фб Локо Кроко слики од новата радосница на Топер. Ми се виде убава, 890 денари.
Сега се присетив на обичен бел лист му ги правев отпечатоците па ги залепив во радосницата. Мазна е хартијата и се шврљаше па затоа ми текна на бел лист.Напрај ги одново и зљлепи си го одозгора
Со што ги направивте отепчатоците на ножето и рачето во радосницата? да не е рано ние сме само 12 дена
tnx ke pocekam ko taka uste malku a odozgora zalepi za da ne se lepi i fotokopira na narednata stranica ili?
Прснав со лак и оставив неколку дена да се засуши убаво, па не се фотокопираше. А кога го направив ноџето уште одма тапкав со тоалетна на листот.. Инаку на лист од блок ми е направено, па го исеков и го залепив во радосницата..
Се живо пребарав. Убедливо најубава е радосницата од Топер. Поскапа е ама мене ми вреди за спомените што ќе останат на малото. Има многу место за слики и како албум служи.
на крај мајка ми ја зема, мислам од буњаковец. малку каснам со одговор се надевам веќе си лепиш сликички во неа
Znaci mnogu sum razocarana denes nemoze da se najde ubava radosnicata. Taa od mladinska kniga top bese ova se denes katastrofa. Ja zemav rozeva pandelka tolku stura. Nitu meseci kolku koj mesec porasnale, nitu mesto za alkite of bolnica, nitu za ultrazvuk. Abe ziva katastrofa po sturo zdeavje. Ke gledam ke baram mesto ke dopishuvam ama ne e toa toa.
Zemi ja na toper , nema da se razocaras. Imas za se. I za alalkite i za zabcina i za kosicka totalno za se .
taa so meceto plisano kafenata na spiraling... I Dali mladinska kniga ja I'ma uste nivnata da se najde nekade?
Ејј ќе може некој да ми слика или напише што има во некои од радосниците сакам јас да ја напишам но незнам што има ? Фала од напред
Какви радносници имате купено/добиено во скоро време и како сте задоволни од истите? Се наоѓа ли уште таа радосницата на Топер што многу се фалеше тука За малиот ја добив оваа на поклон. Не е лоша меѓутоа можеле да биде поголема да има повеќе работи за пополнување..