И мене ме интересира. Затоа што одам на работа само прва смена, никако не можам да ја фатам серијава. Знае некој?
Реприза има само во сабота и недела во 7 наутро. Инаку се дава и на Пет плус во 20 часот но се поназад.
може некој да ми каже што се лучувало овие две недели бев прва смена а репризите никако да ги начекам
Дечки со месеци не сум ја гледала серијава, поточно од средина на декември. Оправдано секако, само прва смена работам... Ај некој ако е во тек нека ми каже накратко што се случуваше за ова време. Или па реприза да не има случајно? Однапред благодарам
Репризи има во сабота и недела во 7 сабајле од целата мината недела. Ама сигурно нема да стнауваш за викенд тогаш за да гледаш
Хаха леле срцка, ме изнасмеа со она сигурно нема да стануваш... И да знаеш дека немам намера многу рано тоа, а јас сабота и недела само гледам да се наспијам... Значи ништо од бизнисот, а Алек сега сигурно е веќе оздравен. Ееееее.....
Луѓе, кај е Садна? И кои се тие три девојчиња? Ранвир зашто го нема? А Алек пак е како што беше, изгледа Одамна ја немам гледано.
Епа штом Барбика кажа дека за еден месец би требало да заврши серијава, тогаш Садха и Ранвир веројатно се веќе мртви. Знам дека треба да умрат на крај, ама сакав да гледаааамммм А девојчињата можеби се деца на Садха и Алек и Рагини и Ранвир. Епа значи сум престанала да гледам во најинтересното, нема правда
Ллелелле многу имам пропуштено, криво ми е. Сеа гледам, а не знам што гледам. Кој е тој Анмол па сега? И што сака?