Денес Рагини беше прекрасна,а Ранвир лепотан Садха и Малти беа убаво облечени,а онаа Авни ич не ми беше убава,тоа сарито и беше ко за во циркуз Ајде утре конечно ќе се венчаат овие
a koga igra serijava sakam i jas da ja gledam ama razlicno ja davat nekogas na kanal5 plus nekogas na kanal5 ve molam nekoj neka kaze koga igra serijava i na kanal5plus e razlicno ponazad e a na kanal5 e ponapred aj ve molam kazete mi koga igra serijava vo kolku satot
Ништо цело време ги даваа ритуалите кога невестата влезе во куќата.Каушалија и татко е само плачеа. И тоа се случе од прилика.А да и зетот и невестата уште не ги оставаат насамо
рагина ми бесе многу убава во црвено облечена и малце ме изнервира садаха што не ги оставаше насамо туку замараше само со нешто како дете мало
Овие двете ми се одвратни..На се личат,само на глумици НЕ... А тоа се: Рагини и се разбираа Малти.... Толку антипатични и грозни,и заради нив престанав да ја гледам серијата.. Од серијата,според мене,како најдобри глумци заслужуваат почит Садха,Алек и Васундра..Се гледа дека се талентирани за глумци а не како овие собрани од улица колку за лепе очи.Навистина прекрасно глумат,го имаат сето она што треба да го има еден актер..
Мене па баш Васундра не ми се допаѓа како глуми. И Рагини понекогаш. Другите ми се ок. А башка Васундра ми е како погача у фаца. И за Малти не се сложувам али ок ствар укуса... Мене Малти ми е многу убава, поубава ми е од Садха.
Јас па мислам дека најубаво глуми Алек сепак човекот во приватен живот не е така и се обидува да го изглуми ликот , a се согласувам дека и Ранвир глуми убаво и премногу ми е срцка сладок е -Да прашам едно прашање:Ме интересира дали ќе им се повтори судбината на Рагини и Садха како што им се случи на Васу и сестра и?? Ај нека ми одговори некој што го има гледано филмов понапред, а да и патем зошто се вика разделба го гледам го пратам филмов ама никогаш не сум се запрашала
^^ Историјата мислам дека нема да им се повтори. А по моја логика „Разделба‘‘ се вика бидејќи на крајот Ранвир и Садха умираат и засекогаш се разделени со Рагини и Алек. А нормално во филмов и самите видовме дека Рагини и Ранвир ништо не ги разделува Тоа е мојата логика.
нема да се повтори историјата ама некое време ќе бидат скарани ама пак ќе се смиратама за тоа има време зашто тогаш кога ќе бидат скарани алек ќе биде нормален
значи оваа на рагина мајка толку ме нервира што неможам да ја замислам од почеток ај се трпеше ама сега значи безоразна дволична само на рагина мисли , незнам како не и е срам садаха што не направи прво за неа да живее како што треба удобно, а не кај мајка и во 2 соби после ја ожени нејзинта керка за некој што ке ја сака почитува и финансиски стаитуиран одеше сама против сите за да нејзината керка ужива во тоа што сега го има наместо да и нозе бакнува ина стара оваа уште се љути, требаше садаха да и остави судбината на рагина во нејзини раце па така ке си отанеше рагина стара мома а таа ке си плачеше секој ден и ке се каше за све уххх ја да сум и мажна неа ке и дотерам паметот а не само да се лигави а ништо никад не презема па на ранивер мајка не ме толку нервира како оваа бар васу знае да цени кога некој ке покаже дека залужува тоа.
[imghttp://media.glamsham.com/download/picturegallery/events/3bororplus-gold-awards-night/3bororplus-gold-awards-night-14.jpg][/img] malce vo podobro izdanie ragina Спојлер vasu vo mladi godin sega vo stari godini
точно што значи бидааи На хинди : зборот bidaai значи збогум. Исто така е името на свадбата ритуалот кој се одбележува заминување на невестата од нејзиниот родителски дом.
да не ја прекинуват и оваа серија гледам во октомври што промовират серии кој ке ги има ја нема разделба туку некоја нова индиска серија некој нешто да не знае