Викаш така а??, тебе ако ти се разградил светот незначи дека на секој ќе му се разгради, за тоа си размислила??
За мене лично, темава е неважечка почнувајќи од самиот наслов. Зошто правиме разлика помеѓу девојки за една вечер и девојки „за сериозно“ а ако веќе сакате да зборувате на ваква тема, не ги вклучуваме мажите? Не, во никој случај не сакам да ги понижам мажите. Ниту пак сакам да кажам дека таква тема треба да постои, туку баш напротив, ни оваа тема не би требало да постои. Сакам само да посочам колку ова нема никаква поента. Зар е многу интересно да се зборува дека девојките кои не сакаат сериозна врска и сакаат малку забава се девојки неспособни за една врска, девојки помалку вредни од оние другите и девојки кои подоцна во животот никој нема да ги сака и никој не треба да ги сака? Навистина не знам што да искоментирам. Различни луѓе, различни потреби, различни фази во животот. И јас лично сум била девојка за една ноќ и девојка за сериозна врска исполнета со љубов. Но тоа никако не е нешто кое ме дефинира мене или било која друга девојка како личност. Од друга страна, предрасудите кои една личност ги има и те како зборуваат за неа.
Абе и ако сме ќе вадиме една просечна плата , и така не се големи платите во Македонија , можда ќе не ангажираат и во странство ако не бие добар глас .
Според мене една иста девојка може да биде и за една вечер, и за сериозна врска. Се е до потребите, чуствата во тој период..
Не ја сфаќам суштината ако сака девојката само за една вечер тогаш е тоа нејзина желба и кој тука е за една вечер и обратно. Но не е мерило дали р девојката за една вечер или повеќе вечери дека таа е нешто понподоходна од некоја за подолго. Се е до карактер потреба предизвик, и многу други нешта. Не би ги деле за една или повеќе вечери може и за една преку ден. @baba Rada гарантирам дека е и за вечер и за ден
Kaj si ti?? Od temite li treba da te pribiram?? Aj gitla vo 40-kata. Temata.. Denes ne se vrzuvaat mladite.Poveke se zabavuvaat i imaat partner xa edna nokj. Mnogu od tie "edna nokj" preminale i vo seriozni vrski. Razlika ima..normalno..
А колку ми се смешни тие шо се у озбилни врски 5 6 години и и се посмеваат на тие девојки кои одат со некој од разонода за 2 3 пати како божем повеке вредат а дечкото ги вара кај стаса уствари он е за една вечер битно они се у врски долги не се лесни и затоа несакат да раскинат со машката курва
Aj vaka me interesira...Zosto maskite, i kogaa kje doznaete deka zenskava, e ozbilna, saka vrska...Nejke da bide izigrana, jasno vi dava do znaenje deka saka da bide vasa...Na pocetokot pravat se , se ponasaat ozbilno, i op od koga vekje kje imaat sex, tolkuu se gasi nekako zharta...Nesfatlivo mi e kako uspevaat tolku da glumat...Ali koja e pricinata., valjda se raboti za nezrelost.... I potoa se vadat so nekoii, maalski muabeti...i tolkuu, ne ve bol vas, dali ona kje bide povredena...Pogotovo ako ste ja skinale...Koga treba da i pokazete najmnogu vnimanie...
Па ваљда тој шо направил така сакал само секс? Затоа ваљда бољи е да пројде малку време и тој што сака врска да се увери дека на другиот не му е само до сексот туку сака нешто повеќе. И океј некогаш ваљда и годините имаат улога. Нез...
Има луѓе што ќе чекаат и месеци да поминат само за секс да имаат и после толку ќе се откачат, има некои уште првата вечер што имаат секс па на крај цел живот се заедно. Нема правило, само треба да се процени добро личноста. Јас одма осеќам некој кога ми праве лице и дека сака нешто од мене, за разлика кога ќе "кликнам" со некој.