Душо вакви порачиња можеш и во инбох да ми пишуваш и да си пишуваме...а вака јавно не гњави ако немаш нешо да кажеш во врска со темата....плсс поштедине од глупо пополнети страни на форумов
Разгледај назад. Моите коментари се поврзани конкретно со темата. А твоите се далеку од темата, сеа не сум ти ја крива што сакаш да дискутираш на тема која воопшто не ти е позната. Поздрав
Се запрепастив читајќи те и ми падна жал. Мислев дека ова одамна е искоренето бар на овие простори. Настрана религија, жално е што бракот и љубовта ја сведуваш на задоволување на сексуалните потреби на мажот а намирување на твои други апетити. Ти нему секс тој тебе материјални ствари и статус на мажена жена. Кој што сака нека збори далеку од љубов е ова. Колку што можев да слушнам објаснувања за повеќе жени во исламот било ради тоа што требало да се згрижат истите, а не оти кутриот маж не можел без секс додека жена му има.
Тој неодговорен што напушта работа за да се моли во џамија, го плаќаме ние будалите што полниме буџет, оти е вработен по Рамковен.
Женски јас мислам сите да престанете да пишувате било што негативно за муслиманска вероисповест затоа што мислам дека членките муслимани/ки кај и да е ќе почнат да фрлаат бомби во мониторите ,и да се затворат темите каде што е пишувано било што во негативна конотација што може нежниве да ги исфрустрира
@peperutka87 зошто кога немате аргументи се вадите со вакви муабети? Сме се лутеле ова она. Стварно немате никакво знаење за нашата вера, ти барем конкретно, а се дрзнуваш да не вреѓаш нас и верата. И дали ти стварно очекуваш да бидеме понизни и да ќутиме на твоето (не)знаење? Ако не сте способни да сослушате туѓи аргументи тогаш дп вас е проблемот. Ние ви даваме одговор или друго гледиште за вашите коментари и ниту во едем случај не ја вреѓаме вашата вера. Додуша тука игра улога културата и воспитувањето.
Интересното е што се лупетаат глупости на темава и тоа е океј, а кога ќе кажеме како навистина е, ние испаѓаме навредени и исфрустрирани бидејќи сме одговориле на темата.
Срам да ни е. Им објаснуваме на нив наместо да прифатиме како ќе кажат и да подвиткаме опаш..ццц...како ли можевме
Мислам дека после аргументот на Пеперутка над твојот пост треба стварно да се согласиме со нејзе. Толку содржаен пост одамна немам прочитано на форумов.
Лепотици сликата е повеќе од 1000 зборови .....i mean hellooo,туку гледам многу ме прозивате па некако се сожалив и ај нешто да ви пишам не знам само колку ке ме разберете....јас живеам на блискиот исток и околу Исламот мене ми е јасно СЕ,а вака читајќи ве не знам дали вие сте сериозни со некои ваши мислења дали со сила се правите блесави или пак можеби е нешто друго...,можам јас да ве едуцирам ако сакате на тема Ислам ,ама нема нишо гратис така да нишо од бизнисот
Па ти ни основното не го знаеш бе срце. Ти и во центарот на Мека да живееш, пак не знаеш ништо. Па ти ништо не ни кажа за Исламот тука бе срце осбен дека не чини. Еве ќе ти го копирам "исцрпното" мислење ако сакаш. Те молам ако немаш ништо конкретно да кажеш за темава, не потполнувај место за џабе. Искрено смешно е колку тврдиш дека знаеш, а уствари си слушнала 2-3 муабета од други и толку. Ти не знаеш ни со кого војуваат муслиманските земји, а за повеќе што да кажам?
Душо искрено да ти кажам нешто,најдобронамерен совет да се опуштиш малце.... те молам посвети се повеќе на твојот сексуален живот,затоа што вака не ја бива ццц,здравјето пред се нели ? kiss
Аргументи за сексот на друга тема имаш срце. Јас не гледам дека даваш било каков комемтар или аргумент за ТЕМАВА па да дадам јаас.
Не е ни чудо што христијанството како религија е на најниско можно ниво во последниве 2000 и кусур години и тоа по секоја основа. Особено е срамно да читаш и слушаш луѓе кои се декларираат себеси како христијани како зборуваат за сопствената и туѓата вера. И тука мислам токму на овие „христијанки“ во последниве неколку страници кои напаѓаат две муслиманки само зашто се муслиманки. Мразењето на другите религии не ве прави поголеми христијани. Господ нема да ве сака повеќе и нема да ве земе во рајот од едноставна причина што токму мразењето е еден од гревовите заради кои се оди во пеколот. Сериозно научете нешто за сопствената религија, па ако не ви се допаѓа фактот дека токму христијанството не поддржува мразење, навредување и психичко малтретирање, тогаш префрлете се, имате сатанистички секти колку ви душа сака, во нив луѓето одобруваат и тепање и убивање... Ако ве мрзи да ја читате библијата, дека голема, еве ви филмови, гледајте, учете за Исус, за добрината, за верата и не се резилете тука, да мислат нехристијаните кои читаат дека сите христијани се нечовечни и без најнајнајосновното познавање на сопствената религија.