Не можев да најдам соодветна тема па затоа ја отворив оваа за тие што имаат потреба за одредена литература во ПДФ , да ја побараат тука...и тие што имаат таква литерарура да ја понудат. Како за почеток, Јас да понудам....имам голем број на книги во пдф, од С. Шелдон, Р. Ладлам и слични писатели
Јас се што имам е на српски и на хрватски. На македонски е речиси невозможно да најдеш а и тоа што ќе се најде е толку лошо преведено, што губи секаков смисол. Мал проблем преставува размената на пдф формат преку лични пораки, односно форумот не дава техничка можност за такво нешто. Можно е јавно постирање на книгата, само не знам дали има законски пречки за тоа. Ако има некој правник, може да не просветли.... @Jenniffer @MemoriesKill @Dust
ако имаш на пр од Спенсер Џонсон -една минута за себе или др ....Психологија на успехот-Дејл Карнеги ...или нешто др што е добро за подигање на самодовербата...нешто од џозеф марфи...
Nekoj da ja ima vo pdf "mala crna kniga na stilot" ? Me zaintrigira knigava, no nemozam nikade da ja najdam
https://mega.co.nz/#F!j0km1K4J!CuhwX1wdDqXqdxDdyDLkQw ako e uste ziv linkov treba da ima kup knigi na srpski...star mi e browserot taka da nemozam da vidam ne barajte reup neam backup
Од John Green ја имам Paper Towns, а од Gillian Flynn ги имам Gone Girl, Dark Places и Sharp Objects. Ако сте заинтересирани за некоја пишете ми ЛП и ќе ви ја пратам