Ти благодарам, ја нарачав од Муза печатена. Преферирам Киндл, ама ако ептен мерак имам за некоја книга, и вака може
Доста тешко се наоѓаат книгиве што ги издава Муза некаде онлајн. Ако ти требаат, ги има Хана и Тивки години (Алена Морнштајнова), Три јаболка паднаа од небото (Нарине Абгарјан) и Вратената, од некоја италијанска авторка беше. За други не ми текнува во моментов. Овие неодамна ги симнував, па знам дека со сигурност ги има.
Ако ги имаш пушти, ќе си ги ставам на Киндл за после оваа Мене ми е океј и на англиски да се (всушност преферирам), но и на македонски/хрватски/српски не ми е проблем. Други јазици не знам секако
https://oceanofpdf.com/genres/nonfi...s-of-people-cant-stop-talking-about-download/ Еве од тука симни си ја, јас најчесто овој сајт го користам.
Дали некој има книги од медицински факултет во пдф формат? Анатомија, биохемија, имунологија.... Учам во странство ама сакам да видам некои книги од нашите за да споредам, но за сите линкови што ги најдов онлајн треба најава со емаил од факултет за пристап? Благодарам
Здраво, Дали некој може да ми прати книга на pdf на македонски јазик жанр: (психолохија, роман, и сл) Однапред благодарам