Дали ја има некој 50 нијанси сиво на српски или македонски?Поставена е неколку страни наназад ама не работи линкот.
Извинете, дали некој може да ми ја остави во пдф од Петре м Андреевски Дениција? Пробувам да ја симнам но не можам Благодарам однапред
Сакам да прашам, од каде наоѓате некои книги? Мислам повеќето книги моментално шо ги читам или се попопуларни или ги купувам, ама не можам сите да ги купам. Си ги симнувам од тука https://archive.org ама некои ги нема и тука. Конкретно мислам на Zeroes. Не можев да ја најдам во Американското, ни на интернет, и едвај некако другар ми ја најде, ни тој не знај како. Ако некој ги има останатите два дела ќе ви бидам многу благодарна ако ги пуштите.
Дали некој ја има „Илјада неверојатни сонца“? Од Халед Хосеини е. Не е битно дали на Англиски или Српски јазик. Spoiler П.С. @theowndemon, јас книгите ги барам преку thepiratebay или на овој форум. Има премногу книги, многу ретко се случува да купувам во последно време.
Книгата ја читав сега, Многу добра книга, ја купив лани на саемот за книги Ќе ја има и овас година ја има и Онлајн ако сакаш ќе ти ја пуштам