Здраво, да ве прашам дали некој ги има Gossip Girl сите книги на англиски евентуално на српски се разбира пдф формат барам? Ви благодарам однапред
http://ebookscart.com/ Работи на ист принцип како oceanofpdf. Во прилог, трилогијата „Сакај ме со лаги“, од Тарин Фишер.
Те молам прати ми психолошки книги, на пример ако имаш некоја од: Алан и Барбара Пиз (Одговорот; Говорот на телото; Зошто мажите не слушаат, а жените не знаат да читаат мапи; Зошто мажите немаат поим, а жените никогаш немаат доволно чевли), Брајан Трејси (Мотивација), Ентони де Мело (Повторно откривање на животот; Патот на љубовта), Ерик Берн (Која игра ја играш; Сексот во љубовта), итн. итн. итн. Однапред огромно БЛАГОДАРАМ!!
Да, и по ред како што ги прикачив, така читај ги. 6 сестри се и секоја книга е приказна за секоја сестра посебно, почнувајќи од најстарата.
Имам само од Брајан Трејси неколку книги. 1.Ciljevi 2.Zlatna pravila uspeha 3. Zaradite vise napredujete brze 4.Moc sarma 5.Nema opravdanja 6.Pojedi tu zabu
Супер, кога ќе можеш, те молам прати ми ги-сакаш во лп, сакаш тука стави ги, како ти е згодно. ФАЛАААА
Силва метод - контрола на умот и Линден методот - некој/а да не ги има на Македонски јазик? Иако разбирам и англиски и српски, книги да читам не можам, нема теорија да се сконцентрирам. Така да многу би била благодарна ако некој ги има книгиве на Македонски
Срцето ми е скршено. мозокот не знае каде ми се наоѓа. Oceanofpdf не е достапна Дангел дај кажи некоја друга која сметаш дека е добра како Oceanofpdf !!! Thanks in advance. П.С. 3 пати им пратив меил на Oceanofpdf и 3 пати ми ги најдоа книгите што ги барав .. and now it's gone
Дали некој ја има Бегство од харемот ? И Оваа не ми се верува да ја има некој но сепак ќе прашам Sex and spirituality od Clifford Bishop