Јас ја имам оваа од Каризи, и таа е од серијалот...не ми е читана, не ми се читаат серијали нешто во последно време.
@Mishela прочитав понапред дека ги имаш сите книги на Колин Хувер на англиски, дали може да ги ставиш тука или да ми ги пратиш?
Некој што има било какви книги (освен за дечиња) пдф ама на македонски ако може да ги прикачи овде. Јас ги имам Шепнувачот, Гол човек и Алехмичарот. Ако некој изрази желба ќе ги прикачам
Здраво. Дали некој ги има Мраз студено од Тес Геритсен Тајната сопруга од Џил Пол Кога сакаш некого од Кристина Хана Кога мене ќе ме нема од Полин Оукли Мојот личен ФБИ агент од Џули Џејмс Украдениот брак од Дијана Чемберлен Совршената замена од Грир Хендрикс На раб на лудило од Б.А Парис на српски или македонски Благодарам
Здраво на сите, дали некој има некои од овие книги, на англиски или уште подобро на српски: Lossing Hoppless-Colleen Hoover Доказ за љубов- Памела Клер Првата вечерна ѕвезда, Совршено несовршен пар, Ова мое срце- Сузан Е.Филипс Ние бевме лажговци-Е. Локхарт П.С. Те сакам- Сесилија Ахерн Ти си тој што го сакам- Џована Флечер На една свадба, Една од момците-Лорин Лејн Ви благодарам од напред
Ау грешка, Losing hope ја барам, како што разбрав во неа е претставена приказната од страна на Дин Холдер?