@RainBow, ја имам истата колекција што ја спомна Ана Каренина, само што мојата е симната од kickass. Сосема истите книги се, ама да, веројатно си во право. Не ми текна на овој „мал“ детал, ете. Убаво што спомна, инаку многу ќе ми беше криво ако навистина читав скратени верзии.
Еве ви и некои љубовни романчиња. Од Kierra Cass има уште еден дел-Elita, не знам книгата која по ред е од трилогијата, а не можам да ја закачам тука зашто била поголема. За повеќе во пп. Ама шириме пиратерија, ќе ја затворат фемина поради нас.
Исповести из Харема е zip Или тоа беше преку линк? Лол, како функционира закачувањето фајлови да шернам и јас нешто?
Не е голем проблем ако фајловите се било какви, pdf, epub, mobi, што и да е - и онака лесно можеме да си конвертираме потоа. Само клавајте книгии (клавајте голој). Многу ми е фино кога си наоѓам фини книги тука. Дури вчера од радост, не знам колку почнав да читам една по друга, лудница.
Изгледа прима само до 2 MB големина, и зипуван фајл поголем од 2 MB не закачува. Сакав игри на тронови да ги прикачам ама поголеми од 2 MB се. Сменете нешто во подесувањата, барем да прима поголеми фајлови.
Ја барам книгата Свето_Рудолф Ото ми треба за испит по филозофија.Сесјиава скоро и ќе заврши а, јас не успеав да ја најдам.Случајно да не знаете некој линк со стручни наслови од доменот на филозофија или некој да не ја има скенирано?
Ова као да ме цитираш, и јас го кажав погоре тоа. @Ethrnity ти само положи, за частење не е проблем, може и виртуелно кафе.
ги имам сите делови од хари потер ама на бугарски. и ми се во word. ако сака некој може да му ги пратам по мејл.