Помош! Странава за пдф книги https://besplatneknjige.rs/?fbclid=IwAR3Wfu2LuVqJdBaZiGwvNuxqKvlRwxeZ2BqgCJ26FZ5Cn5-ye05VIU3pY5Q#F7F не ми ја отвара. Дали знаете некоја друга страна со пдф книги на српски (белетристика)? Фала однапред
@Vale_j@@@ Имам ставено малку поназад на 60 страна во темава од Џули Џејмс и Саманта Јанг, тие се романса и еротика заедно. Еве ги 50 нијанси, мене книгите ми се подобри од филмовите, таму беа испуштени важни делови. Исто и од Али Мартинез дуелов е преубав, би ти го препорачала, романса е. Колин Хувер ја сакаш за читање? Она има предобри романси, ако ги немаш читано да ти ги пратам и тие. Уживај во читањето.
Фала, ама овие ги имам читано. Од која веб страна ги симнуваш? И дали ја имаш Сосед од пеколот од РЛ Метјусон?
Оф, ја изгубив страната кај што ги симнував, пред некој месец беше тоа. Ја имам Сосед од пеколот, ама на англиски ако ти врши работа. Повели.
Здраво. Ги има некој Без каење Колин Хувер или најновите? Можи на српски, хрватски. Исто и Џоџо Мојес Заувек мој драги.
Ве молам некој ако ја има Ана Каренина да ја прати, вчера ја барав во библиотека земена е, а ми треба за обработка во училиште.
Некој да ги има следниве книги? Drive- Daniel Pink Essentialism- Greg McKeown Free to Focus- Michael Hyatt