Абе не си арчи пари, пиши си ти слободно, нас на два клика ни се Кога купуваш книга од Амазон за Киндл, секогаш ти е azw3, а моби е постара верзија на azw3. Пдф не можеш да менуваш фонт пример и знае при конверзија да е без врска текстот, затоа подобро ти е во моби да читаш. Ама овде не може моби. Имам идеја. Кога ќе сакаш книга кажи, јас ќе ја прикачам моби на мега нз и ќе ти пратам линк после само прати си ја на киндл преку маил, само прво преку амазон авторизирај си го маилот дека може да ти праќа документи на киндлот
Имам уште многу ама ај за друг пат тие, Оти овој месец излегуваат уште неколку книги, па и за нив ќе ве барам. Овие книги прво ги симнувам на РС и од таму ги праќам на киндлеот, и да го направив тоа веќе со емаилот преку Амазон. Сигурно е многу едноставно ама мене ептен се ми звучи комплицирано и јас ко старите луѓе си научив еден начин и само така си терам А чекај сега за корицата, ко ќе ја сметните вие ја имате со се корица? кај мене вака се
Па ако е моби, да, секогаш има корица Исто е праќањето дали моби, дали пдф, него на форумов може само пдф. Еве ти линк од една рандом, да пробаш, исто симни ја и прати ја на маил https://mega.nz/file/DAU2FTCa#bLcAyN8uJVw_AsEIPfl7mvt8KD_g1PILhHEFdVLHeXo
И кај мене се вака, ама ич не се замарам оти сепак ги имам, на каков таков начин. Пиши слободно која треба, ете Каме има повеќе време, ќе ти ги прикачи. Очи и отворив само се молам и тој сајт да не го тргнат, порано oceanofpdf беше топ сајт, ама кратко време беше, го тргнаа, оти авторите се бунеа што постои. Секако, нив не им одговара пиратеријата
@Annath јас сум од оние луѓе што ги бираат книгите според кориците, знам дека е нај смотан начин за да одбереш книга ама ете по силно е од мене Ама си пресметав колку ќе ме коштаа сите да ги купев (а сигурно ќе ги купев) и одма заборавив на кориците Штом ги бришат страните да при побарам уште некоја книга Книги никогаш доста
Дали можеби некој ги има: -21 ден детоксикација на умот -Твојот втор живот започнува кога ќе сфатиш дека имаш само еден. Благодарам,
@CameliaMiller @Mishela ќе ве викам моите book fairies да си знаете 5,8 i 9 не сум сигурна дали се излезени, знам треба да излезат овој месец ама не памтам датум, али не е проблем ако ги нема ги нема 1. Sky in the Deep - Adrienne Young 2. The Gilded Ones - Namina Forna 3. The Name of the Wind -Petrick Rothfuss 4. The descent of the drowned - Ana Lal Din 5. Witches Steeped in Gold - Ciannon Smart 6. Down Comes the Night - Allison Saft 7. An Extraordinary Union - Alyssa Cole 8. Malice - Heather Walter 9. Ariadne - Jennifer Saint 10. Muse - Brittany Cavallaro 11. The Mask of Mirrors - M. A. Carrick 12. Acheron - Sherrilyn Kenyon 13. Styxx - Sherrilyn Kenyon 14. Stygian- Sherrilyn Kenyon 15. Birthday girl - Penelope Douglas 16. The crown of gilded Bones
Од Шерилин ги имам, од Ротфус, исто и од Пенелопи ја имам Birthday girl. Сега ќе ти ставам што имам, па и другите ќе ги најдеме.
Моби ги закачувам на мега, ама симни и' ги ти во пдф ако немаш мега, ќе си го конвертира со самото праќање на киндл