Јас ги конвертирам директно на z-library во пдф и така ги симнувам, па ги прикачувам тука. Кажете уште кои останаа, имам фора да симнам уште 2-3 ако треба.
Muse - Brittany Cavallaro The mask of mirrors - M.A Carrick The crown of gilded bones уште тие останаа, симни ги, нека стојат тука, јас овде не сум прикачувала книги.
А нема да имаш проблеми @ane.bella ако симнуваш оттука книги? Пошто за тоа ми беше најмногу, оти знам дека таму е казнива пиратеријата.
@Mishela @CameliaMiller или некој друг добронамерен патник дали освен ова на сликава имаte уште нешто во дата база? По можност на српски? Фала.
Од Памук ја имам само Белиот замок, друго ништо. Инаку, ако бараш книги на српски, регистрирај се на форумот knjige.club. Има огромен избор, од најнови до класици и постари книги.
До сега ме немаат фатено а имам симнато доста книги од овде, така и нека остане нека не ме казнуваат @Mishela @CameliaMiller фала ви многу ама навистна bow: Кога ги видов тие Каме што ги стави дека се пак и со корици мислев дека ќе се онесвестам додуша и без корици си се ептен во ред не пребарувам, само си кажувам како за малце помислив дека ќе се онесвестам од радост Ариадне сега проверив дека во мај излегува и сигурно за тоа нема сеуште линк, не е проблем за 2 недели пак ќе ви ја побарам со некои други
Сите што се на твојот список ги има и на англиски, има нешто и на турски, француски, португалски... други книги што ги нема на твојот список се The naive and the sentimental novelist и Other colors:Essays and a story. Други не видов.
Ај ако остане нешто несимнато, ќе ти закачам после. Фолдерот за тебе ете, ane.bella си се вика само пишувај си ти, не е проблем Едит: да ја средам библиотекава на мега, ќе ставам линкови до цела библиотека, бидејќи има и многу глупости, па ќе може и таму да пребарува кој сака Ми доаѓа да предложам на македонскиве куќи да им пишувам е-книги, ама во epub, се нервирам што касниме милион години
Повели, има доста овде, можеби и сите На српски/хрватски се. https://mega.nz/folder/ORlkRJzS#gyMbL2B3sj3yykfyORMi6Q За на српски овде има доста избор http://knjigeonline.com/
Се извинувам ама не разбрав што е проблемот со e-pub издавачките куќи? Фала најмогу ќе се турам на работа може ќе најдам нешто интересно и што не е Орхан Памук. Тенкс а лот
Имаш цел фолдер посветен на мене I'm honored нели кажував дека гледам многу бук туб на јутуб, и сега има многу книги што зборуваат и што ги сакам ама во моментот кога ги гледам не ги запишувам се си велам ај ќе ги запамтам ама никако да ги запамтам, и ко ќе сакам да ви ги побарам не ми текнуваат. Ќе подсоберам материјал и пак ќе пишам. А за овие сега што ми ги поставивте ми иди сите наеднаш да ги прочитам ама нема време, ех да можеше вака
Крадачки на книги сме значи... Што рече Реинбоу, пајрат анлимитид Што да се прави, кај имам пари да купам колку што читам... за леб ќе страдаме