И викам на една особа зашто си плаќала за киндл да ти пратат книга онлајн јас ја имав и она ми пишува на линкот на фејсбук сите да читаат АКО ГО СТИМУЛИРАМ ВАКА ИЗДАВАШТВОТО ОВА Е МОЈ МАЛ УДЕЛ. Аха иди грицкај сончоглед си реков
Нека се лутат на тие што ставаат пајрат линкови не на нас, ако книгата е популарна пак ќе се продава и ќе си ги земат парите
Здраво,може ли кој ја има прераскажана лектирата “Дневникот на Ана Франк“ да ја сподели итно ми треба,прескажана.Фала многу!
Spoiler Spoiler Ќе се крие на покривот од германците,ќе пишува дневник,ќе се заљуби ќе дојдат германците ќе ја најдат и ќе ја убијат.
Ја имаш на samoglas трае околу 1-2 часа. Ислушај ја, можеш да си работиш нешто друго и да си слушаш. Ептен е кратка.
Има, но се` уште не ми е досредена библиотеката за да можеш да пребаруваш. Подобро кажи ми што ти треба да проверам дали имам
Дали некој има да ја сподели The Rose Code од Kate Quinn? Преферирам Македонски или Српско-хрватски, ама и Англиски не би ми пречело. @molikaMk , Повели. Скенирана верзија е, за жал. https://mega.nz/file/oZAwCBRD#IwYj19OQ9cXo2OoSZWvLMu5FtYo4FyTBbMX_C7TW7qg