@CameliaMiller кога ќе можеш тогаш не е за брзање Бтв. 5та мислам дека е книга од твојот стил 1. The empire of gold - S.A. Chakraborty 2. Phoenix Unbound - Grace Draven 3. Dragon Unleashed - Grace Draven 4. Eidolon - Grace Draven 5. They never learn - Layne Fargo 6. Punk 57 - Penelope Douglas 7. Welcome to the dark side - Giana Darling 8. Jakob - Jacquelyn Frank
@ane.bella повели Знам дека на @CameliaMiller и рече, ама видов дека ги бараш, па еве, имав вишок време.
@Annath супер и фала ти многу Ја тагнав @CameliaMiller оти таа секогаш ми е нај брза кога барам книги, но кој има време и сака да помогне нека помогне. Ехе јас имам листа за сите по најмалце 30/40 книги да ми најдете
Дали некој ги има овие дела на српски јазик? ️ Искра Надеж - Џулијан Меклејн Уметницата со кана-Алка Џоши Љубовно романче- Емили Хенри Без каење - Колин Хувер Точка на кулминација - Памела Клер Ноќно пливање - Меган Голдин Шума на спомените- Сем Лојд Жив мртовец - Шерон Болтон
Blagodaram,gi baram "Lovec na zmejovi" i "I planinite odeknaa "se prebarav niv gi nema,sepak vi blagodaram