Леле и јас ги барам Знаеш дека Молчи, молчи е првата од серијалот? цел серијал е 4 книги и овој е редоследот: 1. Hush, hush 2. Creshendo 3. Silence 4. Final
Да тие се @Annath не знам како и кога ама знам дека морам да те честам за сите книги што ми ги имаш поставено тука, Милион пати Фала ти
Кај нас за жал по книжариве ги има само "Молчи, молчи" и "Крешендо". Сеуште не слушнале за другите два дела..
Здраво, дали ја има некој Однесувај се како дама, размислувај како маж - Стив Харви на српски или мк, ако може да ми ја прати во пдф формат? ☺️
Од Лусинда Рајли дали некој ја има 7та книга од сестрите? Непозната или тајанствена сестра така нешто беше....
https://m.facebook.com/groups/283945816086844/permalink/451446019336822/ Овде ја имате, неможам да ја прикачам, ја симнав повеќе пати. Може ова ви врши работа.
Здраво Дали имате книги / помагала и сл. на тема : работа на себе, осознавање на сопствената личност, книга која ќе ми го промени животот, погледот кон светот, итн. ? Нешто како разговори со Бога, Барај и ќе добиеш, ... Важно ми е да биде на македонски јазик. Ви благодарам